-
Karşılıklı Suç Duyurusu
selamlar
Öğrencisi olduğum üniversitede birçok akademisyen ve yöneticinin işlediği suçları farketmiştim(şubat 2008) . suç duyurusunda bulunmadan önce üniversite ilgili rektör yardımcısına bu belgeleri sundum ve gerekenin yapılmasını talep ettim. fakat gereği yapılmadı ve savcılığa suç duyurusunda bulundum . Üniversite ilgili birimleri savcılığa sunduğum belgeleri öğrenci otomasyon sisteminden silmiş ve öğrenci otomasyon şifremi iptal etmişler. ayrıca aldığım tehditler yüzünden de okuldan ayrılmak durumunda kaldım. Bunun üzerine bir video paylaşım sitesinde, üniversitede yaşanan gerçekleri yayınladım.bu video da çeşitli haber sitelerinde yayınlandı. Bu defada üniversite benim hakkımda suç duyurusunda bulundu ve hakaret suçlamasıyla ilgili ifade verdim. ifademde yine karartılmış kanıtlarımı sundum. fakat 15 gün önce elime yeni kanıtlar geçti ve ifademe eklenmesi için her iki suç duyurusu içinde ilgili makamlara gönderdim. kanıtlarıma buradan ulaşabilirsiniz:
http://glaudser.tr.gg bu kanıtlarıda elektronik ortamda değiştirilmemiş biçimde kaydettim .
Benim merak ettiğim öncelikle iki ayrı suç duyurusu var ve bunlar nasıl sonuçlanır. ben ceza alır mıyım , üniversiteye soruşturma açılabilirmi?
ayrıca bu belgeler üniversitenin resmi web sitesinde yayınlanmış word excell dosyaları dır. internet üzerinden ulaşılan bu belgeleri noterede onaylatmam gerekir mi?
saygılar