-
İİK.135 madde
sayın avukatlar
bana bu gün tahütlü olarak bir zarf geli mümkünse yardımlarınızı beklemekteyim saygılar.......
tahliye nedeni : T.Garantibankası Aş ye borclu .............kişi hakkında yapılan takip sonunda ( cebri icra sonunda) iş bu taşınmazın 1/2 hissesi alacaklı bankaya ihale olmuştur ve ihalenin kesinleşmesi sebebi ile iş bu taşınmaztapu sicil müdürlüğünce banka adına tescil edilmişolup bu nedenle taşınmazın tahliye ve teslimi iik 135 maddenin 2 fıkrası gereğince talep olunur.
bu yer bir iş merkezi ve yaklaşık 20 adet iş yeri var herkeze gelmiş mal sahibimizin bankaya borcu varmış ve yarısı bankaya geçmiş ama benim diğer yarısı olan sahibi, ile mukavelem var ve yarısının sahibininde banka olduğunu bilmiyorum ne yapmalıyım cevap yazarsanız ve mümkünse nası bi yol izlemem lazım gerektiğni yazarsanın kendi adıma cok sevinirim...
7 gün içinde şikayette bulunmazsam 15 gün sonunda zorla boşaltılıcak diyede not düşülmüş...
işlerinizde başarılar ve sağlıklı hayatlar dilerim şimdiden teşekürler
-
Re: İİK.135 madde
Bu tarz bir itirazınız var ise 7 gün içerisinde şikayet yolu ile İcra Mahkemesine başvurmalısınız. Oradaki 7 günlük şikayet süresini zaten bu tür durumlar için yasal yollarınızı kullanabilmeniz için tanımışlar. Şikayet yoluna giderseniz bunu bir belge ile dosyaya koymalısınız ayrıca yoksa tahliye prosedürü yine devam eder. Ya da banka ile bu konu hakkında konuşabilirsiniz, bir ihtimal mutabakata varabilirsiniz..