Sigorta şirketi kaza yapan aracımıza red cevabı verdi
yaklaşık 4 ay önce yurtdışında kaza yapan aracımıza sigortadan red cevabı geldi.bz şirket olarak aracımızı aynı acentadan 4 kere kasko yaptırdık.yapılan bütün kaskolarda yurtdışı teminatı yazmakta fakat son yapılan kaskoda yurtdışı teminatı görünmüyor ama üzerinde bir ibare var daha önceki poliçelere istinaden yapılmıştır diye.bize red cevabı gelince acentaya gittik acenta bize bu sistem hatası o yüzden ben yazı yazacağım ve kendimde gidip görüşeceğim merak etmeyin ödenir zararınız dedi.bizde beklemede kaldık fakat 2 gelen cevapda aynı red cevabı geldi.acentaya tekrar gittik acentada davayı açın bende acentalığı bırakacağım ve size şahitlik ederim der.
davayı kime açmamız lazım sigorta şirketinenmi yoksa acentayımı.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
Cevap: Sigorta şirketi kaza yapan aracımıza red cevabı verdi
slm ıyı gunler dılerım sıze sormak ıstedıgım konu musterımın aracına carpan bı motorsıklet war olayın olus zamanı 2 ay once HDI sıgorta karsı motorsıkletın sıgortası ınceleme we arastırma sonucu red yazısı yollamaya karar werıldı bu konu ıle ılgılı gazıantep 5 aslıye hukuk mahkemesınden bılırkısı heyetı ıstedım we olay yerı ınceleme we arac uzerınde bılır kısı raporu tuturdum bana bu yazıyı mahkemeden once bı kurum oldugunu soyledıler bılırkısı raporumla beraber mahkeme bılırkısı hakem heyetının raporunu yolladıgım takdırde 2 ay ıcerısınde odemenın yapılacagını beyan ettıler boyle bı kurum warmı warsa nasıl ırtıbata gecerım yardımcı olursanız cok sewınırım ıyı calısmalar dılerım saygılar
Cevap: Sigorta şirketi kaza yapan aracımıza red cevabı verdi
Yazım kurallarına uygun ve özenle yazılmamış mesajlara cevap gelmediği görülmektedir.