Eşim Bana Bosanma Davasi Acti Ben 2,5 Aydir Kizimi Gostermiyorlar Ve Mahkemem 2ay Sonra Kizimi Gormek Istiyorum Ve Nasil Dilekce Yazilir Bilmiyorum Bana Dilekce Orneği Yolluyabilirminiz ....
Printable View
Eşim Bana Bosanma Davasi Acti Ben 2,5 Aydir Kizimi Gostermiyorlar Ve Mahkemem 2ay Sonra Kizimi Gormek Istiyorum Ve Nasil Dilekce Yazilir Bilmiyorum Bana Dilekce Orneği Yolluyabilirminiz ....
Avukatınız yok sanırım. Eşinizin de avukatı yok sanırım diye böyle bir dilekçe örneği yazdım size.
Bunu baz alarak yazabilirsiniz.
Bu dilekçeyi adliye çevresindeki arzuhalcilere de yazdırabilirdiniz.
Ben size basit bir dilekçe yazayım.
... AİLE MAHKEMESİ HAKİMLİĞİ'NE
(HANGİ İL İSE ONU YAZIN BURAYA)
DOSYA NO :
KARŞI DAVAYA CEVAP VEREN DAVALI:
DAVACI :
KONU : Tedbir Taleplerimiz
Dava açılma tarihi ............'nden beri .... yaşındaki çocuğumu görememekteyim. Davacı(ya da davalı mı eşiniz bilemiyorum) ........................... çocuğumu bana göstermemektedir. Çocuğumu görme çabalarım sonuçsuz kalmıştır.
Bu sebeple çocuğum ile tedbiren şahsi münasebet tesisini talep ediyorum.
DAVALI
(İSMİNİZ)
(İMZANIZ)
Cok Tesekkur Ederim Hakim Dilekceyi Onayladi :)) Mahkeme Kararina Tarihine Kadar Her Cumartesi 10:00/17:00 Arasinda Gorme Yetkisi Verdi
Sizin adınıza sevindim. Çocuğunuzla güzel vakit geçirmenizi ve asla annesini ona kötülememenizi tavsiye ediyorum. Genelde çekişmeli boşanma aşamasında taraflar çocukları kendi tarafına çekmek için karşı tarafı kötüleme yolunu seçerler. Siz sakın böyle bir hataya düşmeyin. Önemli olan çocuğunuzun geleceği ve onun yetişirken doğru bir psikoloji ile büyümesi. Büyürken sizin ne kadar anlayışlı bir baba olarak ona yaklaştığınızı zamanla anlayacaktır.
Sorumlu bir baba olacağınızdan hiç kuşkum yok.
Bugun Gittimde Kizimi Gostermediler Polise Gittim Adliyeye Git Dediler Ve Bugun Cumartesi Adliye Kapali Kaldim Oyle P.zartesi Gittimde Icra Yoluyla Alicakmisim Caresiz Kaldim
Evet maalesf icra ile alma şansınız var. Ama icra çıksa bile belki yine alamayabilirsiniz. Evde olmayabilirler. Gerekli tutanakları tutturup o tutanak ile beraber boşanma davanızın olduğu dosyaya koyurun.
İşte çocuğun yine arada kaldığı bir durum daha.
Ne yazık.