Benim yazdığım konu ile neden hiç kimse ilgilenmiyor!!!
Arkadaşlar başka bir arkadaşın açtığı konunun altına ben de bilgi alabimek için kendi sorunumu yazdım kimse ilgilenmedi sonra yeni konu açtım bekli yardım eden biri olur diye yine kimse konuyla ilgilenmemiş birde önceki başka arkadaşın açtığı konuya yazdıklarımı birileri kendi açtığım konun altına eklemiş bu foruma yeni katılmış olmamdanmıdır yoksa saygıda kusurmu ettik anlamadım derdimize derman olacak birlerini bulamadık maalesef ama suçumuzu kusurumuzu söyleyen biride çıkmadı bu nasıl paylaşım forumudur herhalde bu yazımdan sonra siteye girişimde engellenir ben hak ararken haksızlığa uğradım diğerlerinin soruları yanıtlanırken benim sorum neden yanıtlanmıyo varsa bi problem yazdıklarımda izah edinde bilelim bidaha yapmayalım dimi ama benim yazımın yerini değiştiren yönetici arkadaşlar sizlere sesleniyorum !!!
Re: Benim yazdığım konu ile neden hiç kimse ilgilenmiyor!!!
HUKUKI NET ÜYELİK HAKKINDA:
19- Site ve Forumun işleyiş ve kuralları konusunda katılımcıları bilgilendirmek Adminlerin veya Moderatörlerin görevi değildir. Katılımcılar bu kuralları okuyup uymak zorundadır.