Habersiz kredi kartı çıkarılıp para çekilmiş, eve icra takibi için kağit geldi
Merhabalar.
askerligim sirasinda bir bankada bireysel emeklilige basvurmustum. Askerlik bittikten sonra yurt disina ciktim ve odemelere devam etmedim. Ben yurtdisindayken banka adima kredi karti cikarmis talebim ve bilgim olmadan bireysel emeklilik hesabima 3 taksit yatirmis. Daha sonra eve odeme kagidi gelince yutrdisindan arayip odemeyi durdurdum. 1 ay once yurda geri dondum . Banka ile olan durumu tamamen unutmusum. 12.02.2008 de icra takip kagidi geldi simdi nasil bir yol izlemem lazim. Banka durumla ilgili yardimci olmuyor.
Re: Habersiz kredi karti cikarilmis ve para cekilmis, eve icra takibi icin kagit geldi.
Buna benzer bir olay benimde başıma geldi.Bir bankadan kredi almıştım,aynı zamanda kredi kartımda vardı.Şehir değişikliği yaptım ama adresimi değiştirmedim.İlerleyen zamanlarda adres bilgimi verdim.Bu banka benim adıma kart çıkarmış.Eee dedim bu kartla benim ne karım var? Hiç birşey tabii ki..Boşuna yıllık ücret ödeyeceğim.Hatta kart elime ulaşmadısadece şifre elime ulaştı.Hemen iptal ettirdim.Bir banka nasıl başvuru yapılmadan şahısa kart çıkartır ki.
Re: Habersiz kredi karti cikarilmis ve para cekilmis, eve icra takibi icin kagit geldi.
Hicbir fikrim yok cikarmislar. Karti iptal ettik artik ama borc duruyor ve ben odemek istemiyorum. Ne yapabilecegimi de bilmiyorum