merhaba 41 yaşında hiç evlenmemiş bir bayanım işsizim annem ssk dan emekli, babam bağkurdan emekli yeni kanuna göre her ikisinden maaş alınmıyor fakat en yüksek olan maaşın % de kaçını veriyorlar cevaplarsanız sevinirim
Printable View
merhaba 41 yaşında hiç evlenmemiş bir bayanım işsizim annem ssk dan emekli, babam bağkurdan emekli yeni kanuna göre her ikisinden maaş alınmıyor fakat en yüksek olan maaşın % de kaçını veriyorlar cevaplarsanız sevinirim
5510 s. Kanunun 34.maddesi gereğince %25 i.
İyi günler...
Sayın balciki ileride derken anne ve babanızın ölümünden sonrasınımı kastediyorsunuz evet alırsın.
Ayrıca senin çok hayırlı bi evlat olduğunu düşünüyorum ama keşke bu soruyu böyle sormasaydın allah gecinden versin ailenin ölümünden sonra araştırırdın nasıl olsa.
Ben herhangi bi ard niyet aramıyorum ama bu soru beni bir hayli üzdü çünkü bizim toplumuzda anne ve babanın yeri başkadır yaşımız kaç olursa olsun onlardan destek alırız değil 3 kuruş yetim aylığı sgk nın bütçesini verseler babamın yerini dolduramazlar.
Sende bunu birgün anlarsın ama umarım sgk dan yetim aylığı almaya başlamadan önce anlarsın
Sıkıntınızı anlıyorum ama sizin kötü niyetli olduğunuzu zaten düşünmedim.
ancak soru beni gerçekten üzdü.
Herkesin yapabileceği bişey vardır mutlaka ve en güzeli insanın kendi ayakları üzerinde durmasıdır kimseye muhtac olmadan sizede bunu öneririm.
çalışıp üretim kazanmak kadar güzel bişey yoktur o zaman ileride buraya sgk dan ne zaman emekli olurum diye sorardın. tepkimi anlayışla karşılayın amacım sizi kırmak değildi.
SAYGILAR