-
Ötelemeli iflas
merhabalar 3 yllık esnafım.eşit taksitli kredilerim ve kredi kartı borçlarım var.borçlarımı odüyorum ama hep geriden ödediğim için birsürü faiz ödüyorum her ay.işyerimimin geliri nin büyük kısmı faizlere gitmekte.işyerimi kaybetmek istemiyorum işlerim çok kötü deil kendi öz sermayemizin az olmasından kaynaklandı borçlar.şimdi işyeri devretmek istiyorum ama formaliteden. yoksa bir bankadan da olsa gaci,z yada ihtar gelmesinden korkuyorum böyle birdurumda işyerimi tamanen kaybeder diğer borçlarımıda odeyemez hale gelirim.işyerimi bir arkadasıma tamamen devretsem ve borçlarımı odemey devem etesem bankalar ne yapabilir iş yerini kaybetmişşsin borcunun tamamını ose derlermi bir de ötelemeli iflas nedir.devir işlemini nasıl yapmam gerekiyor iflasmı açıklamam gerekiyor.şimidi bir çaresizli,k içindeyim yardımcı olabilecek kişilere şimdiden tesekürler saygılar......
-
Re: Ötelemeli iflas
İşyerinizi devretseniz bile mevcut pasiflerinizden iki yıl süre ile hem siz hemde devralan sorunlu olmaya devam edersiniz. Düşünceniz sağlıklı değil ve size bir yarar sağlamaz.:)