Re: Sahte senet vermişler
kimse yardımcı olamıcakmı :( lütfen ama öğrenciyim. ve senetler babamın üzerineydi. lütfen yardım edin. babama karşı zor durumda bulunuyorum... :((
Alıntı:
monangel32 rumuzlu üyeden alıntı
kimse yardımcı olamıcakmı :( lütfen ama öğrenciyim. ve senetler babamın üzerineydi. lütfen yardım edin. babama karşı zor durumda bulunuyorum... :((
Evet yardım edelimde neresinden edelim iş okadar berbatki,sağte seneti veriyorlar alıyorsun yırtıyorsun .Ödemelerin karşılığında makbuz alıyorsun bulamıyorsun ,şimdi bu borcun ödendiğini neyle ispat edeceksin.Makbuz elinde olsa itiraz eder işte ödedim elinde haksız bulundurduğu bana vermediği senedi haksız bir şekilde icraya vermiş dersin.
tmmdır makbuzu buldum. dilekçe verip karşı dava açtık nöbetçi icra mahkemesine. elimde ama sadece makbuz var. senedin üzerinde yazan alacaklının ortağının vermiş olduğu makbuz. senetteki yazı alacaklının ortağına ait. yani senedin yurda ait olduğunu kanıtlayabilirim. alacaklı senedi cirolayıp tefecnin birine vermiş. sizce bunlar yeterlimi? kısaca elimdeki kanıtlar yurdun makbuzu ve senedin yurda ait olması...
Alıntı:
monangel32 rumuzlu üyeden alıntı
tmmdır makbuzu buldum. dilekçe verip karşı dava açtık nöbetçi icra mahkemesine. elimde ama sadece makbuz var. senedin üzerinde yazan alacaklının ortağının vermiş olduğu makbuz. senetteki yazı alacaklının ortağına ait. yani senedin yurda ait olduğunu kanıtlayabilirim. alacaklı senedi cirolayıp tefecnin birine vermiş. sizce bunlar yeterlimi? kısaca elimdeki kanıtlar yurdun makbuzu ve senedin yurda ait olması...
Yeterli ,alacaklı senedi bir başkasına ciro etmiş,siz bu senedin ödendiğini ispat edince tefecide geri o senedi verene bir güzel dönecektir hemde ne güzel,tahsil ettiğin senedi neden bana veriyorsunda beni uğraştırıyorsundiye tefeci ona soracaktır.:)