Ne ceza alırım ne yapmalıyım
slm ben aile hekimi olarak hem sozlesmeli hemde devlet memuru olarak calısmaktayım aynı gorevde bulundugum bayan meslektasımla haklı oldugum bır konuda cok ustume geldıgı ıcın odasında ve hastası varken okumussun doktor olmussun ama adam olamamıssın dedım ve kısı tarafından sıkayet edıldım ancak bır ay gecmesıyle kurum amırım tarafından ısleme koyulmadı daha sonra sıkayet edıldıgım kısı tarafından kaymakamlıga sıkayette bulunuldu ve kaymakamlık dosyayı ıstedı sozlu olarak amırımde gnderdı bu olay sure asımına ugrarmı veya ugramazsa ceza alırsam netur bır ceza alırım (not tartıstıgım hekımı bır yıldır ıdare etmekte yerıne hastalara bakmaktaydım ve yarım gun yerıme bakmadıgı ıcın yapmam gereken ve onunda bakması zorunlu oldugu mobil hizmette idim ve bana hastalara bakamayacagını telde syledı ve suratıma kapattı tekrar aradıgımda da bagrdı ve kapattı işyerıme dndugumde odasına grdım ve sadece artık senı asla ıdare etmıyecegım deyıp hakkımı helal etmıyrum dıyecekken hastalar var cık dısarıya dıye bagırdı ve bende ozamn ıcerıde hasta varken o sozu soyledım)suan dosya kaymakamlıkta kaymakam sozlu olrak benım savunmamı aldı ve sonunda ben bunların sahıs ıle gecmıste olan dygusal bagdan olabılecegını syledıgımde kaymaakm ispatlarmısın dedı ve ıspatladım ama suan hala sorusturmam devam edıyor ne yapmam gerekır kaymakam beyınde bu doktora karsı ılgısı oldugunu ve teklıfte bulundugunu ancak kabul etmedıgını bılıyorum ama ıspatlayamam
Cevap: Re: Ne ceza alırım ne yapmalıyım
anlattıklarınızdan çıkartabildiğim sonuca göre size bişiy olmaz dosya kapanır eğer siz duygusal bğalardan kaynaklandığını ispat ettinizse her hangi bir cezai işlemle karşılaşmas sınız