Benim adıma sahte imza ile kredi çekilmiş, bu mağduriyetimi nasıl giderebilirim?
Merhaba,
Kardeşim ihtiyaçları için kredi çekmek istiyordu, bende kefil olacaktım. Kefilliğim için gerekli evrakları tamamlayıp bankaya gittiğimizde sürenin ve miktarın bana söylediğinden çok olduğunu gördüğüm için başvuruyu yapmadan geri döndük. Sonra kendisi evrakları alıp başka biriyle gidip imzalatıp krediyi çekmiş. Bu durumda benim yapabileceğim işlemler nelerdir?
(Belgeler sahte değil, imzayı atan kişi benim yerime imza atmış)
Teşekkürler
Re: Benim adıma sahte imza ile kredi çekilmiş, bu mağduriyetimi nasıl giderebilirim?
kardeş bankaya faks cek ıtırazda bulun yada ıslemın yapıldıgı bankaya gıdıp ıtırada bulun .savcılığa gıt dıcem ama ısın ıcınde kardesın var.bıde bu sıtede sana bırısı ozellıklede avukatlar cardımcı yorumlar yazacak dıye bekleme benım yazım 2 haftadır duruyo kımse cvp yaamadı bu sıtenın nıye kuruldugunuda anlamadım.bekle bakalım belkı yardım eden cıkar
Re: Benim adıma sahte imza ile kredi çekilmiş, bu mağduriyetimi nasıl giderebilirim?
Alıntı:
mute1912ksk rumuzlu üyeden alıntı
kardeş bankaya faks cek ıtırazda bulun yada ıslemın yapıldıgı bankaya gıdıp ıtırada bulun .savcılığa gıt dıcem ama ısın ıcınde kardesın var.bıde bu sıtede sana bırısı ozellıklede avukatlar cardımcı yorumlar yazacak dıye bekleme benım yazım 2 haftadır duruyo kımse cvp yaamadı bu sıtenın nıye kuruldugunuda anlamadım.bekle bakalım belkı yardım eden cıkar
Arkadaşın dediği gibi yardım eden bi yetkili bulunmayacak galiba