üniversitede hakkım açılan haksız soruşturma
hocayı tehdit v.b. suçlardan bir hoca hakkımda soruşturma açtırdı..delil olarakta kendi ifadesi ve kapısına onu bulamayınca odasında bir not bırakmıştım ama bana göre hiç bir tehdit içeren kelime yoktu..ahtta adımı bile yazmıştım..ama o bunları alyhimde kullanarak ve başka şeyleri bahane ederek dilekçe verdi...ben gittim bir savunma verdim..ama sonra bana tekrar savunma vermemi istediler son savunma olarak.ve haketmediğim ve yapmadığım şeyler için hemde son senemde uzaklaştırma vericekler galiba...çünkü o bir hoca gerçi bende bir öğretmen adayıyım ama böyle hocalar yüzünden utanark söylüyorum..ama üniversitede hala öğrenci oda hoca sıfatında olduğu için ondan taraf olacaklar.zaten öğrenci ne zaman haklı olduki..şimdi ben ne yapmalıyım.üniversiteden gelecek sonucu mu bekjlemeliyim yada yapacak başka bir şey var mı...ayrıca iftiraya mağruz kaldım ve tam sınavlar dönemi psikolojik sorunlar yaşiyorum ve suçsuz yere yıpranıyorum..sizce ben ne yapmaliyim...ve suçsuz çıkarsam o hoca hakkında beni yıprattığı için bir şeyler yapabilirmiyim..daha doğrusu başka arkadaşların hayalleriyle umutlarıyla oynamaması için ve düşünen özgürce fikrini söyleyenleri susuturmaması için ne yapabilirim...sayın avukatlarım bana yol gösteririseniz sevinirim..sygı ve sevgiyle kalın...