Zaman Aşmına Uğramış Senet
20.12.2005 vadeli bir senedim vardı arkadaşımda vade tarihi bu aslında 2002 deydi asıl borcumun olduğu zaman ben bunu ödememe rağmen beni icraya vermiş teblik ben yokken işyerimde komşuya bırakmışlar oda bana vermedi bu güm icra memurları geldi ve işlem yapıp maları aldılar senetin meblası 1000 tl ama şimdi 200tl yakın ödeyemedin ne yapabilirmim lütfen yardın edin zaman aşımına uğramışmı bu senet yada ne yapabilirm..
Zaman Aşmina Uğramiş Senet
20.12.2005 vadeli bir senedim vardı arkadaşımda vade tarihi bu aslında 2002 deydi asıl borcumun olduğu zaman ben bunu ödememe rağmen beni icraya vermiş teblik ben yokken işyerimde komşuya bırakmışlar oda bana vermedi bu güm icra memurları geldi ve işlem yapıp maları aldılar senetin meblası 1000 tl ama şimdi 200tl yakın ödeyemedin ne yapabilirmim lütfen yardın edin zaman aşımına uğramışmı bu senet yada ne yapabilirm..
Re: Lütfen Yardim Zaman Aşmina Uğramiş Senet
itiraz etmamişsiniz. Takip kesinleşmiş.
Ne yapabilirsiniz?..Ödeyin bitsin.
ama tebliğ bana ulaşmadı komşu almış banada vermemiş hiçmi yapıcak bişey yok
çok rica ediyorum yardımcı olucak biri yomu
Cevap: Zaman Aşmına Uğramış Senet
Alıntı:
escapezzz rumuzlu üyeden alıntı
Tebligatın komşunuza yapıldığı elinize geçmediği yönünde söz konusu icra müdürlüğüne giderek bir başvuru yapmak istediğinizi söyleyin sonrası mutlaka bir avukattan destek alın