Maçta meşale yaktım polisler cezayı kesti?
Başlıkta oldugu gibi macta mesale yakmak yasakmıs, yaktıgım gibi apar topar dısarı cıkartıldım 1300 tl ceza kestiler ama 1 sene oluyor bu olay,param yoktu öğrenciyim ödeyemiyordum borc 1600 olmus yine ödeyemicem büyük olasılık,bana en fazla naparlar bu idari para cezası karsısında ?
Bir de param yok pulum yok maca bile bedava girdim,muhtadan fakir kagıdı alsam ceza iptal olur mu :mahcup:
Bu olaydan nasıl yırtarım...
Re: Maçta meşale yaktım polisler cezayı kesti ?
Okul biter iş sahibi olursun kazandığın paralarla ödersin devlet alacağını er geç alır af çıkmazsa
Re: Maçta meşale yaktım polisler cezayı kesti?
Alıntı:
Kalbimesor rumuzlu üyeden alıntı
Bir de param yok pulum yok maca bile bedava girdim
Sadece merak ettiğimden soruyorum,meşaleyi nasıl alabildiniz?
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Sadece merak ettiğimden soruyorum,meşaleyi nasıl alabildiniz?
İçerde dagıttılar zaten,millet hep birlikte yaktı katakulliye geldi, ben gol oldugunda tek yaktım,beni cekmişer,anlayacagınız hapı yuttuk :mahcup:
Maçlara artık giremezsin. Takımında ceza almıştır. Yasak olduğunu biliyormuydunki
Eğer Takımınızın yöneticilerinden tanıdığınız varsa ona iletin birşekilde size yardımcı olacaktır. Ama yoksa üzgünüm ödemek zorundasınız.
Bu arada Takım adını yazarmısınız belki yardımcı olabilirim. Ama belki :)
bilmiyordum yasak oldugunu
bu arada takım bursaspor
Alıntı:
Kalbimesor rumuzlu üyeden alıntı
bilmiyordum yasak oldugunu
bu arada takım bursaspor
Sn.Kalbimesor, size mesaj attım üstelik msn me ekledim ama size ulaşamadım. Ben kendi Kulüp yöneticilerimle görüştüm geçen yıl aynı durumda olan tarftarlarımız vardı. Yöneticimiz ile görüşmem sonucu cezayı kendi ceplerinden ödediklerini söylediler. Her durumda ödemek zorundasınız. muhtardan fakirlik kağıdı ile başvuru apmak için ilgili Avukatlara danışmanızı rica ederim. Selamlar,