MSN adresim çalındı, bilgilerim silindi
Şahsıma ait msn adresim çalındı. Çalınır çalınmaz Cumhuriyet Savcılığına şikayette bulundum. Sonra Microsoft Amerika'ya yazdığım mail sonucu resetleme linki geldi ve adresimi çalındıktan 3 gün sonra geri aldım. Daha sonra çalan kişinin esk eşim olduğunu, görülecek boşanma davasına koyduğu, mailimden aldığı çıktıların fotokopilerinde anladım. Gidip savcı ile bunu da paylaştım. Ayrıca boşanma davasında kullanacağım delil mahiyeti taşıyan maillerimi de silmek suretiyle yok etmiştir. Daha öncede çıktılarını almıştım ve başka bir adrese de yaklaşık 4 ay önceden yedeklemiştim. şimdi çalıntı olarak benim kontrolümde bulunmayan 3 gün boyunca hangi adreslerden girildi ise o bilgisayarların ip adreslerinden tam tesbit yapılabilirmi? Bulununca da alacağı ceza ne olabilir. Buradaki olayda birkaç sutan bahsedebilirmiyiz?
1-Msn adresimin çalınması (hırsızlık)
2-Bilgilerimin deşifre edilmesi (Özel hayata müdahale-ifşa)
3-Haberleşme özgürlüğünden yoksun bırakma
4-Delillerin yok edilmesi vb gibi...
Not: Eski eşimle henüz boşanmadık ama 6 ay önce karşılıklı davalar açarak boşanmaya karar verdik ve 6 aydır boşanmaya çalışıyoruz ikimizde. Taraflar arasında tazminat istenmesi dolayısıyla uzuyor mahkeme.
savcı da bana eşler arasında hırsızlık sucu işlenmez dedi ama karşılıklı verilmiş bulunan boşanma davası ayrıldığımız anlamına gelmezmi?
Re: MSN adresim çalındı, bilgilerim silindi
bu konuda banada yardımcı olursanız çok sevinirim
size bir türlü adresimi kısa mesajla gönderemiyorum
Savcılığa suç duyurusnda bulundum ancak hala bir sonuç alamadım
microsoft'a yazılacak maille ilgili nasıl bir yol izlerim.yardım ederseniz çok sevinirim
Re: MSN adresim çalındı, bilgilerim silindi
Arkadaşlar mailime cevap yazarmısınız?