Hesap işletim ücretleriyle ilgili
Selamlar. Konut kredisi çektiğim bankanın hesabımdan kestiği hesap işletim ücretleri ve kullandığım kredi kartına uyguladığı yıllık üyelik ücretiyle ilgili sorun yaşadım.tüketici hakem heyetine müracaat ettim.dilekçemde kart ücretinin iadesini,hesap işletim ücretinin iadesini istedim.birde konut kredisinin ödeme planı değişikliğinden dolayı bankanın kestiği ödeme planı değişikliği ücretini talepettim.ayrıca sözkonusu banka 2008 ocak ayında ödeme planı değişikliğine müracaat etmeme rağmen ödeme planı verdiler ama ödeme planı değişikliği ücreti almadan ödeme planını yürürlüğe koymadılar.3 ay beklemek zorunda kaldım.sonunda parayı alıp yeni ödeme planını işlemealdılar.hakem heyetine verdiğim dilemçemde 3 aylık beklemeden kaynaklanan zararımıda talep ettim.(eski ödeme planıyla yeni ödeme planı arasındaki düşülecek anapara aralarındaki farkı)hakem heyetinden lehime karar çıktı.fakat banka tüketici mahkemesine başvurdu.gerekçe olarakta hakem heyeti kararının haksız olduğunu ve usulsuz karar verildiğini,kararın iptalini istediklerini belirtiyorlar.hakem heyeti kararı özet olarak yazmış istediklerimi tam belirtmemiş.hesap işletim ücretleri ve üyelik bedeli demiş.ödeme plenı değişikliği ücreti kararda belirtilmemiş.mahkemede bulunmam gerekirmi.mahkemeden önce dilekçeyle şikayetlerimi tekrar belirtmem gerekirmi.acaba dava ne yönde sonuçlanır,konuyla ilgili bilgive görüşleriniz için şimdiden teşekkür ederim.