araştırmalarıma göre birileri benim kimlik bilgilerimi çalarak benim üzerimden 10 tane telefon numarası almış, bu konuyu savcılığa verdim, bir sonuç çıkar mı bu konularda bilgisi olan yada daha önceden başına böyle birşey gelen var mı?
Printable View
araştırmalarıma göre birileri benim kimlik bilgilerimi çalarak benim üzerimden 10 tane telefon numarası almış, bu konuyu savcılığa verdim, bir sonuç çıkar mı bu konularda bilgisi olan yada daha önceden başına böyle birşey gelen var mı?
Mutlaka çıkar,sahte imza atarak hat alınmıştır büyük ihtimal,ayrıca kanuna aykırı şekilde buna izin veren telefon bayiine ayrıca dava edebilirsiniz.
__________________________________________________ __________________________________________________ ________________________________________
__________________________________________________ ____________________
Adaleti yanıltmadan sizin hakkınızda da dava açılabilir.
Tabiki onlara sahte evrak tanzin etmekten,ceza verilecektir. ben olsam ayrıca adli makamları oyalamaktan bide sana ceza veririm inşallah hakimin gözünden kacmazda sanada bir iddia name hazırlatır savcıya.
Önceden şikayetciyim diyorsun hurra bütün makamlar senin yerine sahtecilik sucunu işliyeni buluyor ondan sonrada aaaa arkadaşım hadi sen eee efendim benim bilgim vardı sen dalgamı geciyorsun adli makamlarla ozaman bu makamları meşkul etmeye ne hakkın var.
Bu numaralarla şimdi ne suclar işleniyor biliyormusun varmı bundan haberin. Cinsel taciz, Hakaret,Şantaj,Tehdid,Rahatsızlık vermek. bu numaralarla işlenen suclarda devlet seni bulucak. sende eee bendeğilim imza sahte tamam arkadaşını bulacaklar şimdi ifadelerindede var bilgim dahilinde bu numaraları aldı sahte imza attı,sucları birlikte işlediniz hadi hayırlı olsun bakalım.
Hem konu tekrarı yapmış, hem de sorunuza verilen cevaplardan sonra , sorularınızı silerek verilen cevapların havada kalmasına neden olmuşsunuz.
Kabul ettiğiniz forum kuralları gereği bu yaptığınız üyeliğinizin de kilitlenmesini gerektirir biliyormusunuz?
[QUOTE=Massari_26;285296] konu şuan mahkemede zaten bilgim dahilinde olmayan bir olay, sadece şahislar tanidik olduğu için beni kandirmaya çalışıyorlardi bende bunu size bildirmek istemiştim yanliş anlaşıldım galiba yanliş anlaşıldığım içinde konuyu silmek istedim ama beceremediğim için bu şekilde oldu, hatam kusurum varsa herkesten özür dilerim.
sayın massari davanız nasıl sonuçlandı bilgi verirmisiniz çok acil....
böyle bir davada aranan kişilerin hangi baz sinyal bilgisi ve ımeı numarasından bu aramaları yaptığının tespitinden yola çıkarak kimin aradığına dair bir sonuca varılabilirmi? mesela o ımeı nolu telefonu 10 kişi kullanmış diyelim bu 10 kişide şüphelimidir elde baska delil yoksa? saygılar...