Maaşımı aldığım bankayı nasıl değiştiririm
Benim bankanın birisine bireysel kredi ,kredi kartı ve avans hesabı olmak üzere toplam 15000 ytl borcum var.Bankaya aylardır' borcumu ödeyemeyeceğimi haciz işlemlerini bir an önce başlatmalarını söylüyorum.Şikayet sitelerine şikayetler yazıyorum haklı müşteri hattına şikayet yazıyorum.Hukukinet sitesinde dile getirdim.Ama banka halen işlemlere başlamadı ve borcum hergün artıyor ve faizler işliyor.Şuan ne kadar borcum olduğunu bile bilmiyorum.ne yapacağımı şaşırdım.Ben maaşımıda bu bankadan alıyorum.Banka yetkililerine bu borcumu bana yeniden kredi olarak verin dedim ama vermediler.Şuan maaşımda bloke var.60 ytl parama bloke kondu.ve hesabıma yatan tüm paralarada bloke konmaktadır.Benim 4 sorum olacak yanıtlarsanız çok sevinirim.
1-Ben bu bankayı şikayet edebilirmiyim.
2-Blokeyi nasıl kaldırtabilirim.
3-İcra işlemlerini hızlandırmak için ne yapmalıyım.
4-Bizim kurum maaşını bu bankadan alıyor.Ben ayrı bir bankadan maaşımı alabilmek için ne yapmalıyım.
Artık uyuyamıyorum.Borcumun ne kadar olduğunu bilmiyorum.Ne zaman haciz işlemlerine başlayacaklarını bilmiyorum.Bloke yi kaldırtamıyorum. Ne olur bana yardım edin
Re: Maaşımı aldığım bankayı nasıl değiştiririm
bana yardım edecek kimse yok mu