İnternet üzerinden iftiraya uğrama
Merhaba;
Benim kendime ait bir sohbet sitem var, sohbet sitesinde herkesin yaptığı gibi sohbet ve arkadaşlıklar aşk ve ilişiki düzeyi sohbetler yapılmaktadır.
45-50 yaşlarında bir bayan bana aşık olduğunu söylemişti, bende sanal olarak bende seni seviyorum bende aşığım bırakmayacağım gibi yazılarımız vardı..
O bayana aşkım, canım derken (sohbet ortamından bir başkası ile birlikteydim) bilgisi vardı, benım sıkıntılarım cok vardı kredi kartı borcu ( bunu 45-50 yaşındaki bayan biliyordu) bana yardım edeceğini söyleyip 1300 TL para yolladı, borcunu kapat diye, bu benden size düğün hediyesi olsun diyerek benim bankamatik hesabıma yatırdı.
Aynı zamanda bu bayan kamera karşısında soyundu X şeyler gosterdi bana. Acık konusmalar vs..
Şimdi aramızda buyuk sorun cıktı ve benı tehdit ediyor kocasına soyledi o parayı geri vericeksin hakkımda herkese iftiralar atıyor mahmut boyle söyle. diye..
Elimde haklı olduğuma dahil tüm yazılar sohbetler ip numaraları video kaydı hepsi mevcut..
Bana 7 gün müddet verdiler. Savcılığa suc duyurusunda bulunacağım dediğimde polis vs. beni bağlamaz onlar boş işlerle uğrasırlar Türkiyede dediler.
Şimdi ben bu parayı vermeyeceğim ama tehditleri halen devam etmekte..
Benı seven kadın kankalarına beni sevdiğine söylediği tüm yazıları kanıt olarak mevcut ama kocasına bu yazıları okutmama rağmen eşine hiç birşey demiyor ve beni tehdit ediyorlar daha detaylı yazamıyorum yazı olarak değilde sözlü olarak daha net anlatabiliyorum..
Her gece ev telimi arıyor kadın, evdekilerle sorun cıkacak sonra..
Benim nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam lazım...
Kendi düşüncelerim..
1.Sanal alemde bayan internetten birisine aşık oluyor !
2.İnternetten tanıdığı bir insana 1300 Tl para veriyor
3.İnternetten tanıdğı insanın kamera karsısında soyunuyor
4. Aramızda cıkan tartismla sonucu bana iftiralar atıyor..
5. Sanal alemdeki herkesi kendisini haklı cıkartıp bana kıskırtıyor benim suclu olduğumu kanıtlamaya calısıyor.
Benim nasıl bir yol izlemem lazım ne yapmam lazım...
Re: İnternet üzerinden iftiraya uğrama
Herşey eyvallah da Kamera kaydı neden var sizde onu anlamadım işte o kısım sizi bence haksız duruma düşürüyor etik olarak bana sanki elinizde görüntü kaydı olduğu için siz tehdit edip para istemişsiniz gibi geldi