Boşanma sürecinde eş hakkında savcılığa başvurulabilir mi
Boşanmak amacıyla aleyhime dava açmış ve buna muhtelif davalarlada kulp takmış kişi daha önce bulunduğum şehire evliliğim süresince hiç gelmemiş olup önümüzdeki hafta sonu gelmek istemektedir.Daha önce hiç gelmemiş olmasının kendi aleyhine olduğunu düşünerek böyle bir girişim yaptığını düşünmekteyim ve işin gerçeği görüşmekte istemiyorum.Çukurovalı kültürü ile yetiştik bizde hükümet yoluna düştümü bir kadın peygamber torunuda olsa nikahtan düşer benim nazarımda düştüde zaten. Şu anda cansıkıcı davalarda devam etmekte zaten.Hemde kendi prensiplerime aykırı. Kendisi samimiyetsiz bir şekilde iletişim kurma ve naif kişiliğimden yararlanma çabasında olduğunu düşünmekteyim. Telefonumu kapattığımda işyerimden aramakta ve bu aramalardan rahatsız oluyorum.Bu durumda kendisini işyerimden aramaması konusunda uyardım .Bu ısrarına devam ederse kendi hakkında boşanma davaları ve diğer davalar devam ettiği halde şikayetci olabilirmiyim. ?
Re: Boşanma sürecinde eş hakkında savcılığa başvurulabilir mi
Şikayetçi olabilirsiniz ama tehdit, şantaj, hakaret vs. olmadığı sürece bir şey çıkmaz.
Ayrıca sonuç alamadığınız bu başvurunuz boşanma davasında eşinizin lehine kullanılabilir.
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Şikayetçi olabilirsiniz ama tehdit, şantaj, hakaret vs. olmadığı sürece bir şey çıkmaz.
Ayrıca sonuç alamadığınız bu başvurunuz boşanma davasında eşinizin lehine kullanılabilir.
hayırlısı olsun.Kazandaki suyun kaynadığı fokurdayıp patladığı dönemler bunlar.Yatışır ileride ve hatta bir süre sonra yeni tur yeni şans dediğinde ben arasam bile ki aramam telefonunu meşgule atacağı günler olacak .Sular dalgalanmadan durulmaz arasın bakalım.En fazla sekretere he hı yapmaa yaaa demesini söyleriz olur biter
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Syn sdt23
benimde size danışmak istediğim 1-2 şey olacak.
1- bende eşimden mahkemeye üzerinde oynanmış msn görüşmeleri verdiği iin savcılığa suç duyurusunda bulundum. bu dezavantajmıdır?? kayıt 3. bir kişi ile konuşma kayıtım msn de. ama rızam dışında coğaltılmış ve fomatı bariz bir şekilde değiştirilmiş ve mahkeme dosyasına konulmuş.
2- bu kişi evliliğimle ilgisi olmayan biri. yani okadarki evimde telefon olmadığını bilmeyecek kadar ama eşim onu şahit yazmış. itirazı nasıl yapılır bunun?? o kişi dileneceği zamanmı yoksa daha evvelindenmi??