Re: SSK haczi ve yedieminlik
Alıntı:
alexander1972 rumuzlu üyeden alıntı
Biliyorsunuz ki SSK kendiiç tüzüğüne göre haciz işlemleri yapmakta ve normal icra daireleri ile çalışmamakta. 2007 yılında SSK haczi dolayısı ile yediemin olan bir kişi ( Halen satış istenmemiştir. ) nasıl yedieminlikten kurtulabilir.? Satış istenmediği için yedieminlikte düşermi veya nasıl yedieminlikten istifa edilebilir.?
ben avukat değilim ama aynı sorunla bende karşılaştım ve ssk ya dilekçe verdim. ssk yetkilileri ile birlikte gittik ve mal sahibi yeni bir yediemin tayin etti tutanak tutuldu ve benim yedieminlik düştü.
Sevgili arkadaşım. İ.İ.K. nun da yed'i eminlik le ilgili bölümü okumanızı veya bir avukat arakadaşa danışmanızı tavsiye ediyorum.yed'i eminlikten ayrılmak için icra müdürlüğüne maazeret dilekçesi vermeniz yeterli oluyor sanıyorum.şu anternette icra iflas kanunu nu bulabilirsiniz kolay gelsin.saygılarımla
Alıntı:
muzafferoksuz rumuzlu üyeden alıntı
Sevgili arkadaşım. İ.İ.K. nun da yed'i eminlik le ilgili bölümü okumanızı veya bir avukat arakadaşa danışmanızı tavsiye ediyorum.yed'i eminlikten ayrılmak için icra müdürlüğüne maazeret dilekçesi vermeniz yeterli oluyor sanıyorum.şu anternette icra iflas kanunu nu bulabilirsiniz kolay gelsin.saygılarımla
İşte benimde emin olamadığım konu bu.! SGK icra işlemlerini icra daireleri ile yapmamakta bu durumda İ.İ.K yımı uyguluyor yoksa SGK kurumunun bu konuda ayrı kanunumu var.?