Anis Tur Kredi Kartı Dolandırıcılığı
Merhaba
Yazın Anis Tur (tatilvitrini.com) aracılığı ile tatile çıkmıştım, ödemeyi taksitli olarak kredi kartımla yaptım, fakat 05.12.2008 tarihinde kredi kartımdan fazladan para çektiler (yaklaşık 100 TL), buna sebep olarak ''bilgisayar sistemimizde ki arıza yüzünden'' dediler, 07.12.2008 tarihinde parayı iade ettiklerini söylediler ama üzerinden 2 ay geçti hala bir iade görünmüyor, olaydan bir ay sonra bankama dilekçe yazarak şikayette bulundum ve bu işlemin iptalini-iadesini talep ettim, bankadan beni aradılar ve benim ilk olmadığımı, şirketin çoğu kişiye bunu yaptığını paranın iade olacağını söylediler, fakat bu konuşma üzerinden de 30-40 gün geçti bir iade görünmüyor.
ilk sorum: bu paranın iade olmaması gibi bir durum söz konusumudur? hukuki olarak bunun önüne nasıl geçebilirim?
ikinci sorum: bu şirket hakkında dava açabilirmiyim? açabilirsem ne yapmam gerekir ve nasıl bir dava açabilirim?
Bankamla konuştuktan ve bu duruma düşen birçok kişi olduğunu öğrendikten sonra (yaklaşık 1 aydır) bütün şikayet sitelerini dolaştım ve bu durumda olan yüzlerce insan olduğunu gördüm, ben bu şirketin kapısına kilit vurulmasını istiyorum, yardımcı olursanız çok sevinirim.
bu konu aracılığı ile buradaki herkese sesleniyorum: bu şirketle kesinlikle tatile çıkmayın benim düştüğüm duruma düşmeyin, eğer aranızda bu şirket aracılığı ile tatile gitmiş birileri varsa: lütfen hesap ekstrelerinizi kontrol edin, gerekirse bankanızdan yeni kart ve kart numarası talep edin bu tuzağa düşmeyin...
Re: Anis Tur Kredi Kartı Dolandırıcılığı
yardımcı olabilecek kimse yokmu??