Araba kiraladım arkadaşım kaza yaptı
Ben yaklaşık 1 ay önce ren a car dan 3 günlüğüne araç kiraladım.boş senete imza attım arkadaşımda kefil oldu 3.günün sonunda ben işte olduğum için arkadaşım teslim etti arabayı evrakları ve seneti almamış daha sonra tekrar benim adıma arkadaşım aynı evrakla aynı yerden başka bi araba kiralamış benim haberim yoktu ve kiralık arabayla kaza yapmış alkollü ve ehliyetsizmiş.rent a car cıya gittim.polise bu arabayı ben kiraladım gibisinden ifade vermemi istedi.o söylediği tarihtede ben işyerinde çalışıyordum.arkadaşın masrafları ödemesse seneti devreye sokarım diyor şimdide.mahkeme henüz olmadı ama ben polisteki ifademi değiştirebilirmiyim??veya mahkemede işin doğrusunu anlatabilirmiyim??ben clio kiralamıştım o hyundai ile kaza yapmış.ama kabul ettim polis ifademde hyundai kiraladığımı elinde senet olunca panikledim mecbur kaldım.bana bir yol gösterebilirmisiniz ne yapmam gerekiyor elinde senette var nası geri alabilirim.o tarihte çalışıyordum kanıtlayabilirim iki tane de şahidim var clio yu kiraladığımı bilen.arkadaşım ödesede ödemesede masrafları haksız yere suçlanmak istemiyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden çok teşekkür ederim.
Re: Araba kiraladım arkadaşım kaza yaptı
Arkadaşım boş senete nasıl imza atarsın yaw?
biz de kiralıyoruz senet yapıyorlar ama boş senete imza atmak :S
bu arada biz kiralarken adamlar kaza yaparsanız arabayı kiraladık demeyin falan filan diyorlar... Demek ki vergi kaçırıyorlar sen de işin bu yanını karıştır şantaja şantaj... Bir de kiraladığınız tarihler belli değil mi?
Re: Araba kiraladım arkadaşım kaza yaptı
evet kiraladığım tarih belli ama bi kere kabul ettim kiraladığımı herhangi fotokopi filan almadın yanıtladığım için teşekkür ederim