benim olmayan borç yüzünden
öncelikle Böyle Bir Site Için Herkese Teşekkürler Benim Sorunum şöyle Cvp Verenlere şimdiden Tşklr Ben 3 Ay önce Bir Kişiden Kredili Arabasini Almak Için Bankaya Gittik Bende Kredi çekecektim Araba Için Bankayla Görüşmeler Sonucunda Araci Alan Kişi Araçtan Bireysel Taşit Kredisi çekmiş Ve Ben Banka Yetkililerin Yönlendirmesi Sonucu Bankanin Yazisi Ile Aracin Satişini üstüme Aldim Ve Taksitlerini Yatiriyorum Ama Benim Araci Aldiğim Kişi şu An Bankadan 4 Senedir Kullandiği Kartini ödememiş Ve Benim üstüme Bulunan Araca Haciz Koymak Istiyor Ama Ben Araci Almadan önce Banka Yetkilileri Ile Konuşmamda üstüne Basa Basa Sordum Ileride Araci Aldiğim Kişinin Borçlari Yüzünden Benim üstüme Olan Araca Zarar Gelirmi Diye Hayir Kesinlikle Olmaz Dediler Beni 1 Hafta önce Benka Aradi Ve Dediler Ki Aracin Tüm Borcunu Ve Benim Hiç Bir Ilgim Ve Kartina Kefilliğim Olmayan Kredi Kartinin Asgarisi Olan 1350 Ytl Yatarsa Ipoteği Kaldircaklarini Söylediler Tamam Kurtulayim Dedim Gittim Bankaya Parayi Tamam Layim Sonra Işi çikardilar 1350 Değil 8500 Ytl Borcu ödenecek öyle Dediler Yani Bana Benim üstüme Olan Ve Borcu Olmayan Arabami Haciz Olur Diye Sıkıştırıyorlar Ben Bankaya Son Parayi Götürdüm Araç Parasini Kapatin Hipoteği Kaldirin Dedim Kaldirmassaniz Elime Yazi Verin Yapamayiz Diye Ben Mahkemeye Başvuracağim Dedim Tamam Yarin Verelim Dediler 1 Gün Sonra Veremeyiz Dediler şimdi Araç Kredili Ve Benim üstüme Parasi Hazir Krediyi Kapatmak Istiyorum Ama Yapmiyorlar Ne Yapmam Lazim Diğer Kişinin Borçlarina Hiç Bir Kefilliğim Yoktur Sadece Araç Kredisine Var Oda Araç Benim üstüme Taksitlerini Düzenli ödüyorum Aracim Kesinlikle Diğer şahisin Borçlarina Karşilik Ipotek Verilmedi Acil Görüş Ve Düşüncelerinizi Bekliyorum çok Teşekkürler