Emniyet Personeli özlük Hakları
sayın büyüklerim bana emniyet personeli özlük hakları ile ilgili kitap yazı döküman ne varsa lazım bana ve işime yarıyacak hertürlü bilgileride verırsenız sevınırım bu konuda yardımcı olursanız sevınırım
ben emniyet genel müdürlüğüne bağlı olarak aydın polis meslek eğitim merkezinde teknisyen yardımcısı olarak görev yapmaktayım ve haklarımı öğrenmek istiyorum bu bahsettıgım bılgıler personel şubede mevcut ama verılmıyor gözumuz acılmasın dıye bıze hertürlü işi yaptırmaktalar yazılarımda noktalama ve virgülleme yapamıyorum üzgünüm ilk okul mezunuyum bağışlayın benı lütfen Saygılarım la Kenan ŞİMŞEK
Re: Emniyet Personeli özlük Haklari
Devlet memuru statüsünde olduğuna göre, 657 sayılı kanunda sayılan hakların vardır.Emniyet mensuplarına has, farklı özlük hakkı olacağını sanmam.Şayet işçi iseniz, sendikanız size gerekli bilgiyi verir.
İyi günler...
Re: Emniyet Personeli özlük Haklari
Alıntı:
sakar rumuzlu üyeden alıntı
Devlet memuru statüsünde olduğuna göre, 657 sayılı kanunda sayılan hakların vardır.Emniyet mensuplarına has, farklı özlük hakkı olacağını sanmam.Şayet işçi iseniz, sendikanız size gerekli bilgiyi verir.
İyi günler...
hayır işçi deyilim 657 taabi olatak görev yapmaktayım.
ve bilindiği üzere emniyet teşkilatının disiplin tüzüğüde farklı olup biz 657 taabi olarak çalışan teknisyen yardımcıları cezai işleme gelince işler bir polis e uygulanan cezaları uygulamaktalar personel şube tarafından kullanılan kitapçıkta personelin özlük haklarıyla ilgili bilgilerin mevcut oldugunu biliyorum ama bunları suana kadar nereden teğmin edeceğimi bilemıyorum vede bulamıyorum. bu bilgilerin resmi gazete gibi kamu kurumlarına özel olarak verıldıgını dusunuyorum bu konuda yardımcı olursanız sevınırım ilginize teşekkur ederım
Re: Emniyet Personeli özlük Hakları
Şimdi ne aradığını net olarak belirttin. Emniyet örgütü disiplin tüzüğü yaz,internette tıkla.Karşına gelecek.Gayet kolay.
İyi günler...
Re: Emniyet Personeli özlük Hakları
Alıntı:
sakar rumuzlu üyeden alıntı
Şimdi ne aradığını net olarak belirttin. Emniyet örgütü disiplin tüzüğü yaz,internette tıkla.Karşına gelecek.Gayet kolay.
İyi günler...
Evet disiplin tüzüğünün geldiğini biliyorum bana emniyet personeli özlük haklarıyla ilgili bilgiler gerekiyor sadece bu