Ödeyemediğim Dershane Senedi
Merhabalar ben 2007 yılında bir dershaneye kayıt oldum 500 lira nakit olmak koşuluyla 200+200+100 Lira şeklinde 3 taksit senet imzaladım ancak kendi adıma imzaladığım için ödemekte zorluk çektim ara ara çalışıp öderim diye düşünmüştüm şuan çalışmıyorum evdekilere söylemedim çünkü babam iflas etmişti ve bir krizde ben yaşatmak istememiştim sonra dershane avukatıdan tebligat geldi, dershaneyle konuşup bu taksitlerin 200+100 Lirasını ödedim ancak senetin ödeme gününde ödeyemedim ve bu son taksiti yani 200 Liralık olan kısımını epeydir ödiyeceğim diye söyledim ama gerçektende ödeyemiyorum dershane bir hafta evvel mesaj atmış telefonumu ödenmezse yasal işlem başlıtılacaktır diye dershaneye konuştum cevap vermiyorlar durumumu anlatmama izin vermediler şuan psikolojik açıdan rahatlamaya ihtiyacım var benim sorum tabligatsız herhangi bir işlem olurmu yani eve haciz vs. gelirmi eğer öyle olursa parayı bulmak tüm yolları deniyeceğim öbür türlüsü olursa ne yapılcağını bilmiyorum saygılarımla iyi çalışmalar dilerim.
Re: Ödeyemediğim Dershane Senedi
Ödeyemediğiniz miktarı bir yerden borç alıp ödemeniz menfaatiniz icabı, çünkü avukata verildiği zaman bunu daha fazla miktar olarak ödeyeceksiniz.İcraya verildiği zaman geriye dönüş olmayacaktır.
Re: Ödeyemediğim Dershane Senedi
Alıntı:
ekici rumuzlu üyeden alıntı
Ödeyemediğiniz miktarı bir yerden borç alıp ödemeniz menfaatiniz icabı, çünkü avukata verildiği zaman bunu daha fazla miktar olarak ödeyeceksiniz.İcraya verildiği zaman geriye dönüş olmayacaktır.
Murat Bey peki bana tebligat göndermeden bir işlem yapabilirlermi sorma nedenim ona göre zaman kazanmak istiyorum hemen bulmam imkansız saygılarımla iyi çalışmalar.