99. Maddeye göre icra davası
merhabalar
kızkardeşim 94 yılında imam nikahlı olarak biriyle evlendi 95 yılında çocukları oldu. 2 yıl önce bu kişiden ayrıldı.eve icra memuru geldi avukatla birlikte daha önce (imam nik.)evli olduğu kişinin borcundan dolayıymış.kardeşim gelen haciz memuruna durumu anlatmış ayrıldım diye evin tapusunu faturaları göstermiş ev kardeşimin üstüne tapulu.99.maddeye göre tutanak tutuldu.karşı taraf bize 7.gün dava açtı borçlunun o evde yaşadığını bu yüzden o eşyaların ona ait olduğunu yazmış.hakim delillerin sunulması için 10 gün süre verdi.eşyaların bir iki tanesinin faturasını bulabildik.su elektrik telefon müzik seti bilgisayar faturaları var.kardeşime ve çocuğuna biz bakıyoruz ailece.diğer 2 kardeşimde onun yanında kalıyor.delilleri sunduk.şimdi sorum 1.yazılmış olan eşyaları alabilirlermi.2-evin tapusunu kardeşimden alıp kendi üzerime geçirmek istiyorum şimdi .problem olurmu mal kaçırma davası açabilirlermi.3-hacize gelen memur sadece beyaz eşyayı yazmış şayet haciz olursa diğer eşyalarıda alabilirlermi. 5-bu dava sonucunda evi alabilirlermi.
2 yıldır ayrı yaşıyorlar.karşı taraf delil olarak sadece şahit yazmış.bizde kendi şahitlerimizi ve delillerimizi yazdık.son olarak bu dava ne kadar sürer...
lütfen çok acil cevap bekliyorum