Anlaşmalı Boşanmada Dava Gününe Gelmeme
Eşimle Anlaşmalı olarak boşanmaya karar verdik. Anlaşmalı boşanma protokolünü yazıp imzaladık. ( Çocukların velayetininde eşimde kalması dahil talep ettiği tüm isteklerini kabul ettiğim ve karşılıklı mutabakata vardığımız bir protokol ) . Dilekceyle birlikte Anlaşmalı boşanma talebiyle Aile Mahkemesine müracatı gerçekleştirdim. Duruşma gününü aldık. Eşim fikir değiştirerek duruşma gününde mahkemeye gelmiyeceğini söylüyor. Neden katılmayacağı konusundada hiçbir açıklama yapmıyor. Benim öğrenmek istediğim böyle bir durumda yani duruşma günü eşim orada olmadığı taktirde nasıl bir karar çıkabilir ? Dava başka bir tarihemi ertelenir ? veya Mahkeme bir sonraki duruşmaya eşimin katılması için bir davetiye mi çıkartabilir ? Bu konuda beni bilgilendirirseniz çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim.
Re: Anlaşmalı Boşanmada Dava Gününe Gelmeme
Merhaba ,
Bende sizinle çok yakın bir konuda sorunlar yaşıyorum ki aslına bakacak olursanız işim teorikte sizden kolay görünüyor. Eşinizin neden böyle yapmak istediğini anlamak zor. Sanırım sizin dava açamayacağınızı düşünüp cesaretinizi denemek istedi, sonrada gelişmeleri görünce işi yokuşa sürmek istemekte. Umarım kolayca hallolur. Fikir alabilmeniz için benim konumun başlığına aşağıya yazıyorum. Bu forumun 3. sayfasında. Linki kopylayamadım...
1 / 3 Sayfa 1 2 3 >
Okunmamış İlk İletiyi Göster Seçenekler Bu Konuda Ara Not Ver Modları Göster
#1 20-10-2008, 08:40:35
tr2023
Yeni Üye Kayıt Tarihi: Aug 2008
İletiler: 21
Anlaşmalı boşanma davasına gelmemek