-
Yatay Geçiş
Uşak üniversitesi maliye bölümü birinci sınıf öğrencisiyim.2.sınıfta istanbul üniversitesinde bölümüme devam etmek istiyorum ama şartlar nelerdir bilmiyorum.yapmam gerekenleri istanbul üniversitesinin sitesinde bulamadım.yatay geçiş yapabilmem için ne yapmam lazım..
-
Re: Yatay geçiş
İstanbul Üniversitesi'nin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin sayfasında yatay geçiş bilgleri yoksa üniversitenin anasayfasındaki yatay geçişle ilgili yönetmelik mutlaka vardır dikkatli bir şekilde bir daha bakmanı öneririm.Genel olarak ise alttan dersin olmamalı,not ortalaman iyi olmalı ve dersler arasındaki uyuma bakmalısın.Eğitim hayatınızda başarılar dilerim.Saygılar...
-
verdiğiniz bilgilere teşekkür ederim ama kafama takılan bir diğer husus;alttan iki tane dersim var.ben bu dersleri yaz okulunda verip,üniversite 2.sınıfa istanbulda başlama şansım varmı.
-
Yatay geçiş başvuruları için üniversiteler özel bir süre belirler.Eğer yaz okulunda yatay geçiş için belirlenen sürede derslerinizi verirseniz yatay geçişte bulunabilirsiniz.Tekrardan başarılar dilerim.Saygılar...
-
Cevap: Re: Yatay geçiş
ben Beykent üniversitesi öğrencisiyim bu sene 3. sınıfa geçtim ortalamam 3.15 alttan dersim yok istanbul üniversitesine geçme ihtimalim var mı sizce (ders uyumu olarak ta sorunum yok) bu arada tarihleri ne zaman açıklanır? Sitesinde muhakkak açıklanır mı ?
-
Koşullar, gerekli belgeler, kontenjan durumları ve başvuru tarihleri kurumun web sayfasından mutlaka duyurulur.
-
Dün itibariyle duyurulmuş istanbul üniversitesi 4 kişilik kontenjan açmış bakalım artık deniyeceğiz şansımızı.
-
Birinci öğretim hukuk okuyan ben başka okulun 2.öğretim hukukuna yatay geçiş yapabilir miyim?