Başka bir okuldaki müdür yardımıcısına, görevi sırasında müessir fiil (vurma) dolayısıyla disiplin soruşturmasında hangi disiplin suçu alabilirim ?
Printable View
Başka bir okuldaki müdür yardımıcısına, görevi sırasında müessir fiil (vurma) dolayısıyla disiplin soruşturmasında hangi disiplin suçu alabilirim ?
Okulumuz aynı olmadığı halde beni başka bir yere sürgün gönderebilirler mi ?
Disiplin yönünden ceza alabilirsiniz... Amirlerinle aranız iyiyse Kınama, orta halli ise aylıktan kesme, kötü ise, Kademe ilerlemesinin durdurulması...
Adli yönden mahkemede yargılanmanız için hakkınızda Soruşturma İzni Verilmesi kararı alınabilir... (Karşı taraf şikayetçiyse) Yargılanırsınız...
İdari tedbir olarak, başka bir yere atanabilirsiniz. Atanacağınız yerin uzaklığı, sizin amirlerinizle olan yakınlığınız ile doğru orantılı olur...
Cevabınız için teşekkür ederim. Mahkemem yapıldı ve karşı taraf şikayetinden vazgeçti. Mahkeme işini hallettik çok şükür.
Okuldaki müdürümden beni sormuşlar. Soruşturmayı yürüten muhakkik senin hakkında oldukça olumlu konuştular dedi. Sürgün dışında her türlü cezaya razıyım aslında. Büyükşehir sınırları içindeyim. Aacaba başka bir ilçeye gönderebilirler mi? Bir de sürgün olunca mahkemeye versem geri dönebilir miyim?
Sürgün yememeniz gerekir hocam.Çünkü aynı okul içerisinde olmamış olay.yani sizi uzaklaştıracak bir sebeb olmaz diye düşünüyorum.Cezanız büyük ihtimalle Kınama olacaktır.Geçmiş olsun