özel işyerime 1 yıl önce bir eleman aldım.sigorta pirimlerini tam olarak ödüyorum.Fakat iş performansından memnun değilim.Hatta kasalı bir iş olduğundan büyük ihtimalle para yönüyle suistimal yaptığı kanaatindeyim.Çıkarmak istiyorum ne yapmalıyım.
Printable View
özel işyerime 1 yıl önce bir eleman aldım.sigorta pirimlerini tam olarak ödüyorum.Fakat iş performansından memnun değilim.Hatta kasalı bir iş olduğundan büyük ihtimalle para yönüyle suistimal yaptığı kanaatindeyim.Çıkarmak istiyorum ne yapmalıyım.
Suistimali ispatlayabiliyorsanız haklı nedenle derhal iş akdini feshedebilirsiniz, bu durumda kıdem tazminatı ödemeniz gerekmez..
Bu durumu ispatlayamazsanız :
Aynı işkolunda 30 işçi çalıştırmıyorsanız ihbar önellerine uyarak ve kıdem tazminatı ödeyerek iş akdini sona erdirebilirsiniz. 30 işçi çalıştırıyorsanız fesihten önce çalışanın savunmasını almalısınız ve fesih bildirimini yazılı olarak yapmalısınız.
bu durumu ispatlayamadığım takdirde çıkartırsam ne kadar kıdem tazminatı ödemem gerekir.işe alalı tam 11 ay oldu. teşekkürler
Kıdem tazminatı için 1 yılın doldurulmuş olması gerekir.
İhbar süresine uymadan,karşılık gelen tazminatı ödemeniz durumunda kıdem tazminatına hak kazanılmayacağı için kıdem tazminatı ödemeniz gerekmese de, çalışan bu kez kötü niyet tazminatı davası açabilir.