Askerlikten muaf olur muyum?
Merhabalar, öncelikle bu forum aracılığı ile bizleri bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.
Bazı sağlık problemlerim var ve askerlikten muaf olup olamayacağımı öğrenmek istiyorum.
1- Küçükken kalça çıkığı ameliyatı geçirmişim ve kalçama platin takılmış. Platin hala durmaktadır ve yürürken ayağımı hafif çapraz atmaktayım.
2- Kalça çıkığı ameliyatı olduğum bacağımdan 3 sene önce Menisküs ameliyatı oldum. Dizimde yine menisküs problemi ve çapraz bağlarda yırtık bulunmakta olup ameliyat olmam gerekiyor.
3- Akciğerimden hava kesesi patlaması nedeniyle ameliyat oldum. Doktor akciğerimin hassas olduğunu ve dikkatli olmam gerektiğini belirterek, dikkatsiz bir hapşırma ile bile tekrar hava kesesinin patlayabileceğini belirtti.
- Bu problemler nedeniyle askerlikten muaf olur muyum?
- Muaf olursam memurluk yapmama engel teşkil eder mi?
Cevap: Askerlikten muaf olur muyum?
Bir yakınımızın oğlu geçirmiş olduğu trafik kazası sonucunda ayagına platin takılmıştı ve askerden muaf suan ve ayagında hıc bır aksama yok.. büyük ihtimalle muaf olursunuz gibi anlaşılıyor
Cevap: Askerlikten muaf olur muyum?
Anlamadığım halde yazıyorum:Ben olsam bunlarla ilgili raporlarla beraber, muayene giderdim.
İyi günler...