Re: Tehdit Edildim(Ne Yapabilirim)
Bulunduğunuz yer Cumhuriyet Savcılığı'na başvurun. Mesaj ve mail leri de kaydedin ve delil olarak kullanın. Korkmayın.:)
Re: Tehdit Edildim(Ne Yapabilirim)
soruma vereceğiniz cevaplardan dolayı şimdiden çok teşekkürler.
öncelikle şunu söyleyeyim gerçekten bu suçlarla benim hiç bi alakam yok. lütfen yardımcı olun.
arkadaşlar ben bundan 2 ay önce bir ilimizin şehir merkezinde dolaşırken bir kaç polisin üzerime koşarak gelmesinden heyecalanarak kaçtım.yapılan kovalamaca sonucunda yakalandım.neyse beni aldılar karakola o gün benim yakalandığım bölgede bir bayan kapısının önünde bıçakla tehdit ediliyor.(tehdit aynen şöyle :bayan evinin kapısını açmak üzereyken birisi bıçak gösteriyor ve diyorki sus kapıyı aç içeriden birinin geldiğini ören şahıs olay yerinden kaçıyor) ve ben eşgale uyduğum iiçin yapılan kovalamaca sonucunda yakalanıyorum.bu bayan beni teşhis odasında teşhis ediyor.
aynı bölgede bu olay yaşanmadan on gün öncede bir bayan asansörün kapısında tehdit edilmiş oda beni teşhis ediyor.(bu tehditdede bayan asansörün kapısında beklerken birisi yanına geliyor 30cm lik bir bıçak dayıyor sesini kes diyor bayanın ben sana ne yaptımki demesi üzerine ise bayana hiç bir şey demeden olay yerinden ayrılıyor)
tabi polisler işi şansa bırakmıyor.kaçarken ben elinde bir metal gördüm diyen bir esnafın ifadesini elinde ekmek bıçağı vardı diye yazıp imzalatıyorlar.ilk teşhis edilen bayanın kardeşinide ben kardeşimi tehdit edeken bu adamı gördüm diye tanık yazıyorlar.neyse bir ay cezaevinde yattıktan sonra ilk mahkemede olay günü tehdit edilen bayan geldi ve dediki ben beni tehdit eden şahsın yüzünü görmedim.fakat onunda üzerinde siyah mont vardı diye bu arkadaşı teşhis ettim dedi.bu bayanın kardeşi gelip aslında kapının önünde kimseyi görmediğni söyledi.sözde bıçak gören tanık ise aslında bıçak demediğini metal bir cisim dediğini fakat polislerin o şekilde yazdığını söyledi.
ikinci müşteki bayanda mahkemeye gelmedi tahliye oldum ve mahkeme ertelendi.ha bu arad bu bayanlar şikayetlerinde vazgeçmişler dava kamu davsına dönüşmüş.
işin garibi bu bayanlar birbirlerinide tanımadıklarını söylüyorlar.
şimdi sorum şu diğer bayan gelip evet beni tehdit eden bu adamdı derse ne olabileceği hakkında.
AYRICA BENİM ÜZERİMDE HİÇ BİR ŞEKİLDE BIÇAK VEYA BENZER BİŞEYDE BULUNAMADI