Adresim yok haciz nereye gidecek?
Merhaba,
Kiracı olarak kaldığım evden taşındındım.Maalesef mali kriz içerisindeyim ve kredi kartı borçlarım var.Eşim çocuğu alıp annesinin yanına gidince evdeki eşyaları satıp evden ayrıldım ve arkadaşlarımın yanında misafirim şimdilik.İşsizim ve eşim ayrılmak istiyor.Kartlarım icralık olmak üzere fakat benim hiç bir mal varlığım ve kalacak yerim yok.Şimdi icra işlemi başarsa haciz için benim çıkmış olduğum eski evime mi gidecekler? Bankalarda oranın adresi var.Muhtar ikametimi silmiyor ama şu anda o evde başka insanlar kiracı durumunda.Benim yüzümden onlar mağdur olur mu? Haciz oraya mı gider? Lütfen bana yardım edin ikametimi nasıl sildireceğim? Teşekkür ederim.
Re: Adresim yok, haciz nereye gidecek??
Alıntı:
yilmaz4531 rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba,
Kiracı olarak kaldığım evden taşındındım.Maalesef mali kriz içerisindeyim ve kredi kartı borçlarım var.Eşim çocuğu alıp annesinin yanına gidince evdeki eşyaları satıp evden ayrıldım ve arkadaşlarımın yanında misafirim şimdilik.İşsizim ve eşim ayrılmak istiyor.Kartlarım icralık olmak üzere fakat benim hiç bir mal varlığım ve kalacak yerim yok.Şimdi icra işlemi başarsa haciz için benim çıkmış olduğum eski evime mi gidecekler? Bankalarda oranın adresi var.Muhtar ikametimi silmiyor ama şu anda o evde başka insanlar kiracı durumunda.Benim yüzümden onlar mağdur olur mu? Haciz oraya mı gider? Lütfen bana yardım edin ikametimi nasıl sildireceğim? Teşekkür ederim.
Merhaba
Evde başka kiracı varsa onlar muhtarlığa kayıt yaptırmamış mı? Sizin ikametinizi yeni kiracı zaten kabul etmez herhalde sildirir. Ancak adres değişikliğinizi kaymakamlığa bildirmezseniz bunun cezası var.
Cevabınız için teşekkür ediyorum.Ancak anlattığım gibi şu an bir adresim yok, kaymakamlığa nasıl adres değişikliği yaptıracağım?
Merhaba
Siz sildirmesenizde kaydınız ordan silinir demek istedim. Sizin bişey yapmanıza gerek yok. Haciz için o adrese ya da muhtarlığa tebligat yapılır. Evdekiler yabancı olduğundan tebligatı almazlar. Ancak muhtarlıkta kaydınız olduğu zaman muhtar tebligatı alır. Bu durumda o eve haciz gidebilir. Ancak şuan evdeki kiracılar kendi kayıtlarını yaptırırken sizinkini sildirirse böyle bir şey olmaz. Zaten muhtar yabancı insanların ikametgahını aynı evde gösteremez herhalde.