İnternetteki oyunlarda küfürde bulunmak,suç olarak kabul edilir mi?
İlk önce böyle bir sitenin açılması,Türkiye için gerekliydi.Teşekkürler.
İnternetteki oyunda yanlışlıkla ve tehtit içermeyen bir küfürün edilmesi,ban(erişim engellemesi) hakkı tanırmı?Gerekçe sordumda ise bir kanıt gösterilememesi, sadece "küfürde bulundunuz" denilerek, erişim hakkımı kısıtlama söz konusu olabilir mi?Benim bu oyun için para harcamam beni haklı çıkarır mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Re: İnternetteki oyunlarda küfürde bulunmak,suç olarak kabul edilir mi?
Site kurallarında ban kuralları yazılıdır. Kurallara uymadı iseniz istediğiniz kadar para harcamış olun bu sizi haklı çıkarmaz. Size kanıt göstermek için uğraşmamışlardır , yolladığınız küfürlü mesaj onlarda kayıtlıdır mutlaka. Ayrıca küfür ettiğiniz kişi size tazminat davası açabilir.
Nasıl bir savunma yaparsam ban(erişim engellemesi)nın kaldırılması uygun olabilir?Bilinçli olarak yazılmadını söylesem,veya yanlış yazdığımı banın kaldırılmasını sağlarmı?
Satış sözleşmesini okumak lazım...
Uygun maddeler varsa,kullanmayacağınız aylardaki ücretin geri ödenmesini talep etme şansınız olabilir.
Araştırdım şu maddeleri konu ile ilgili olarak buldum:
Üyeligin Isletmeci tarafindan sonlandirilmasi:
Hiç bir Kullanicinin Gameforge da oynamak için yasal bir hakki yoktur. Isletmeci, eger kullanici Genel Is Sartlari, Oyun/Forum kurallarindan herhangi birisini ihlal ederse ki bununla da sinirli degildir, hesabi silme veya dondurma haklarini sakli tutar. Kaydin silinmesi hakkinda ki kararlari proje yönetimi verir. Itirazlar sadece proje yönetimine yapilabilir.
ve
Geri ödeme:
Kullanici geri ödeme ile ilgili talep hakkina sahip degildir. Istisna; kullanicinin üyeliginin gameforge tarafindan Genel Is Sartlari, Oyun/Forum kurallari veya yürürlükteki kanunlardan herhangi birini ihlal etmedigi halde sonlandirilmasi.
Pek fazla bir şansım yok gibi fakat:
Istisna; kullanicinin üyeliginin gameforge tarafindan Genel Is Sartlari, Oyun/Forum kurallari veya yürürlükteki kanunlardan herhangi birini ihlal etmedigi halde sonlandirilmasi.
Burdaki maddeden yararlanarak bana kanıt gösterilmediği sürece banlanma nedenimi istisna olarak savuna bilirmiyim?
Genel iş şartları ve, Oyun/Forum kurallarında, hakaret(küfür ile ilgili bir madde varsa hesabınızı açıcaklarını sanmıyorum.
Alıntı:
nikon rumuzlu üyeden alıntı
Genel iş şartları ve, Oyun/Forum kurallarında, hakaret(küfür ile ilgili bir madde varsa hesabınızı açıcaklarını sanmıyorum.
Evet var.küfür etmenin nedeni ban.T.C yasalarıda buna dayir hiç bir şey yazmıyor mu?Kanıtları yok fakat.Hiç bir şekilde kendimi savunamazmıyım?Hiç yolu yok mu?
Alıntı:
kaan6161 rumuzlu üyeden alıntı
Evet var.küfür etmenin nedeni ban.T.C yasalarıda buna dayir hiç bir şey yazmıyor mu?Kanıtları yok fakat.Hiç bir şekilde kendimi savunamazmıyım?Hiç yolu yok mu?
Bu hangi site ,oyun?
bu ogame herhalde almanya menşeili bir oyun ödeme sistemide paypal ile çalışmaktadır, bir hak iddia edemezsiniz parayıda geri alamazsınız.
Bu oyun metin2.Ben 250 ytl para harcadım boşuna mı gitti?:(