Boşanma sonrası sosyal güvenlik
merhabalar.karımdan boşandığım takdirde çocuğumun ve eski eşimin benim sağlık sigortamdan yararlanma durumu söz konusu mu acaba.ben emekli sandığına tabi bir memurum.
Re: boşanma sonrası sosyal güvenlik
https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=51173
Sorunuzun aynısını başka bir üyede sormuş.
Aradığınız cevabı bu linkten okuyabilirsiniz.
Re: Boşanma sonrası sosyal güvenlik
ooo siz baya bi yol almışsınız...sağlık sigortasına kadar yani :)
Alıntı:
tontini rumuzlu üyeden alıntı
ooo siz baya bi yol almışsınız...sağlık sigortasına kadar yani :)
Bu söz bana mı?
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Bu söz bana mı?
hayır.. arkadaş bir zamanlar boşanmak istemiyordu da ona söyledim..şimdi sağlık sigortasına kadar ilerlemiş.. sizin alınmanıza gerek yok:)
hayat ne garip de mi hocam.şimdi mutluyum tek başıma
Alıntı:
tontini rumuzlu üyeden alıntı
hayır.. arkadaş bir zamanlar boşanmak istemiyordu da ona söyledim..şimdi sağlık sigortasına kadar ilerlemiş.. sizin alınmanıza gerek yok:)
boşanmak istemeyen ben miyim?
ben size söylemiştim zamanında.... gerçi biraz ağır olmuştu ama... bence eşiniz çok şanslı..yalnız mutlu olabildiğiniz için yoksa hala onun başını ağrıtmaya devam ederdiniz :))
Alıntı:
terranecy rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar.karımdan boşandığım takdirde çocuğumun ve eski eşimin benim sağlık sigortamdan yararlanma durumu söz konusu mu acaba.ben emekli sandığına tabi bir memurum.
bende bu konuda bilgi almak istiyorum. memur bir eşten ayrılınca onun sağlık sigortasından yararlanmak mümkün mü? sevgiyle kalın .teşekkürler
Alıntı:
07angel rumuzlu üyeden alıntı
bende bu konuda bilgi almak istiyorum. memur bir eşten ayrılınca onun sağlık sigortasından yararlanmak mümkün mü? sevgiyle kalın .teşekkürler
Evli bir çift boşandığında iki yabancıdır.
Evli bir çift boşandığında çocukları hala çocuklarıdır.