-
Çıkmayan kiracı
selamlar..
28ekim 2004 tarihinde bir ev aldım.içindeki kiracıya 15 gün içinde noterden ihtarname çektim ve 05 mayıs 2005 tarihinde evi boşaltmasını belirttim.fakat kiracı efendi evi boşaltmadığı gibi mayıs ve haziran kiralarınıda ödemedi.bu durumda yasal haklarım nelerdir ve en kısa sürede kiracıyı nasıl çıkartabilirim.yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler.
-
Öncelikle GKHK uygulama alanı bulur mu buna dikkat etmeliyiz. Ev tam olarak nerededir?
İhtarname kirayı ödemediği için midir, evden çıkması için midir?
Şartlar uygunsa tahliye davası açabilirsiniz, eski forumları okumanızı öneririm.
-
Öncelikle GKHK uygulama alanı bulur mu buna dikkat etmeliyiz. Ev tam olarak nerededir?
İhtarname kirayı ödemediği için midir, evden çıkması için midir?
Şartlar uygunsa tahliye davası açabilirsiniz, eski forumları okumanızı öneririm.
-
evi boşaltması için ihtarname çektim,sözleşme bitiminden sonraki kiraları ödemiyor.ev maltepede.
-
evi boşaltması için ihtarname çektim,sözleşme bitiminden sonraki kiraları ödemiyor.ev maltepede.
-
sözleşme bittikten sonra ne kirası istiyorsunuz ki?
-
sözleşme bittikten sonra ne kirası istiyorsunuz ki?
-
sözleşme bitti ama evden çıkmadıki..
-
sözleşme bitti ama evden çıkmadıki..
-
Sözleşme sona ermeden 15 gün önce boşaltma için ihtar çekmeniz gerekirdi. Bu yüzden sözleşmeniz uzamış durumda. Kiranın ödenmemesinden dolayı iki haklı ihtar sonucu kiracınızı çıkarabilirsiniz. Fakat iki tane ayrı çekilmiş, iki ayrı aya ait ihtarlar olmalıdır. Bugün hemen gidip kiranın ödenmemesinden dolayı ihtar çekiniz.