Krizden Dolayı ödenemeyen borçlar
öncelikle bütün zor durumda kalan esnaf arkadaşlara Allah kolaylık versin demek istiyorum.
benim sorunum şu malum ekonomik kriz tüm küçük esnafı vurdu.Ben de bu kriz dolayısı ile dükkanımı kapatmak zorunda kaldım.Ödeyebiildiğim kadar günü gelen senetlerimi ödedim.Fakat artık tıkandı ödeme gücüm şuan için hiç yok.Diğer ödediğim borçlarımıda esnaf kefalet kopp. almış olduğum kredi ile
ödemiştim.Tabiki banka kredilerimde var.Şuan iş arıyorum.6 ay öncesine kadar ticaret hayatımda günü geçen ne çekim ne senedim oldu yani borçlarımın arkasındayım.Ama her alacaklının hakkı olan parayı istemesi gayet normal ama elimde değil şuan gelirim yok.alacaklılar sürekli arayıp ne zaman ödeyeceğimi soruyor buda iyice pisikoojimi bozuyor.
SORUM ŞU :Üzerime kayıtlı hiç bir şey yok,alacaklılar beni kesin mahkemeye verecekler bende borcumu ödemek istiyorum bu süreçte ne yapmam gerekli
esnaf odasından çekilen kredi için kefil arkadaşa zarar gelmemesi için ne yapmalıyım .
Ben kendim için artık ticari itibardan falan geçtim tek korkum bana güvenip kefil olan vatandaşa sorun çıkarmamak.Kanuni olarak borçları taksitlendirme ve
kefili mağdur etmeme gibi bir durum varmıdır.
yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.iyi çalışmalar.
Re: Krizden Dolayı ödenemeyen borçlar
galiba içinden çıkılmaz bir durumdayım.
toplam borçlarınız ne kadar?
toplam borcum 25,000 tl civarında tabi bu borç her geçen gün katlamaya devam ediyor