23 senelik sigortalıyım 10 ocak 2009 da işten çıkarıldım;işten çıkış nedenim ssk ya verilen e bildirgede (5) olarak işaretlenmiş bana verilen imzalı kaşeli işten ayrılma bildirgesinde(4) olarak yazıyor ,tazminatımı alabilirmiyim?Teşekkür ederim.
Printable View
23 senelik sigortalıyım 10 ocak 2009 da işten çıkarıldım;işten çıkış nedenim ssk ya verilen e bildirgede (5) olarak işaretlenmiş bana verilen imzalı kaşeli işten ayrılma bildirgesinde(4) olarak yazıyor ,tazminatımı alabilirmiyim?Teşekkür ederim.
Eğer konu olay işyerinde gerçekleşen bir durum değilse,tazminatınızı alabilirsiniz.İşyerinde gerçekleşen bir sebeple durum ortaya çıktıysa,kıdem tazminatına hak kazanamazsınız.
İş kanunu 25.maddeyi inceleyebilirsiniz.
İlginize teşekkür ederim.25. maddeye uyan hiç bir durumum yok.zaten 6 martta emekli olmak için başvurucaktım,askelik borçlanmasını da ödedim iki ay daha pirim ödememek için çıkışımı yaptılar.Elimde imzalı kaşeli belirsiz süreli iş sözleşmemde var,bu güne kadar hiç yıllık izin de kullanmadım hakkımı nasıl alırım?Teşekkür ederim.
1-Feshin usulsüzlüğü veya geçersiz nedenle yapıldığı konusunda iş mahkemesinde (1 yıldan fazla çalışmanız varsa) kıdem- ihbar tazminatlarınız için dava açabilirsiniz.
2-Sözleşmenizin sona erdirildiğinin size bildirildiği günden itibaren 30 gün içinde,
(işyerinde 6 aydan fazla çalışıyorsanız ve 30dan fazla çalışan varsa) işe iade davası açabilirsiniz.
İlginize teşekkür eder hayırlı çalışmalar dilerim.