-
Kredi kartı borcu
Merhaba
benim bir bankaya borcum vardı bana ait olmayan ama resmi olarak benim olan. En son olarak karta 2006 yılının ortalarında ödeme yaptım daha sonra 2007 nin ocak ayında banka avukatı beni aradı adıma mal beyanı için bir yazı gönderdiklerini iş adresimde bana ulaşamadıklarını belirtti. Ben de orada artık çalışmadığımı fakat eski patronumun ve dayımın oğlunun yazıyı alabileceğini belirttim. O günden sonra banka ile hiç görüşmedim 2 yıldır. Bundan sonra nasıl bir yol izlemem gerekli? Onların benimle irtibata geçmesini mi beklemeliyim? Kapıma pat diye haciz gelir mi?... Bankanın bana ulaşacağı cep telefonum ve ev adresim zaten ellerinde mevcut bana hiç ulaşmadan belli bildirimler yapmadan kapıma pat diye haciz gelirmi yada mahkemelik olurmuyum? Banka avukatını aramaya çekiniyorum kendimi onlara hatırlatmak felan istemiyorum ne yapabilirim?Yakında zaten askerim umarım beni unutmuşlardır yada umarım yanlışlıkla borç kapanmıştır.
-
Re: Kredi kartı borcu
bir arkadaşım öğrenci iken kredi kartı almıştı . 7 yıl önce öğrenci olduğundan ödeyemedi, neyse askere gitti geldi falan şuan başka bir karedi kartına başvuru yaptı ve kartı teslim aldı şuan kullanıyor ve 7 yıl önceki borcun ne olduğu hala belli değil