Arkadaşlar firma ismi vererek şu şu firmaların ürünlerini satın almayın diyerek broşür bastırsak o firmalar bizi dava eder mi. ben böyle bi fikir ortaya attım ama hukuki yönden başımız derde girer mi onu merak ediyorum. saygılar
Arkadaşlar firma ismi vererek şu şu firmaların ürünlerini satın almayın diyerek broşür bastırsak o firmalar bizi dava eder mi. ben böyle bi fikir ortaya attım ama hukuki yönden başımız derde girer mi onu merak ediyorum. saygılar
Şu firma diyemezsin...Zaten internette dolaşan yasaklı marka ve ürünleri hazırlayan faili mechul kişilerdir :) Şu dersen Başın derde girer.Ama Farklı bir teknikle olaya yaklaş çalıstır saksıyı Sen Türksün Buzdan Jeton Yapan bu işide becerir ! ehehe :o Ver internete o israil firmasının adını iz bırakma :)
İsrail Hükümeti'nin Gazze'de yaptığı katliama karşılık olarak İsrail firmalarının mallarına boykot uygulayalım derseniz, bu bir görüş açıklamadır, hiçbir yasal sorumluluğunuz bulunmamaktadır. Ancak İsrail hükümetiyle, İsrail'lileri, dünyadaki Yahudileri (mesela kendi vatandaşlarımızı) ayırmayı bilin...
Selamlar,