-
İdari Takip
Garanti Bankasindan Aldiğim Kredi Kartina 2005 Yilinda Idari Takip Koydular Ben Borcumu Bankayla Anlaşip Yasal Faizleriyle Beraber 10 Ay Gibi Bir Sürede ödedim Bankadan Borcuma Dair Kapatma Yazimida Aldim Fakat Halen üzerimde Yasal Takip Var Bu Gecen Zaman Zarfinda Hiçbir Kredi, Karti Talebime Vede Tüketici Kredisi Talebime Hiçbir Bankadan Olumlu Olarak Onay Gelmedi Hep Olumsuz Geliyor Buda Beni Sikti Açikcasi çikacak Olan Sicil Affi Benide Etkilermi Yada Bu Konu Için Ne Yapmam Lazim Uzmanlardan Bilgi Alabilirsem Sevinirim Saygilarimla
-
Re: İdari Takip
Karşılıksız Çek ve Protestolu Senetler ile Kredi ve Kredi Kartları Borçlarına İlişkin Kayıtların Dikkate Alınmaması Hakkında Kanun Tasarısı
http://www2.tbmm.gov.tr/d23/1/1-0664.pdf
Fakat sicil affı,bankaların tüm kredi başvurularına olumlu yanıt vereceği anlamına gelmiyor.Kredi taleplerini değerlendirme konusunda karar verme yetkisi bankanın.
-
Re: İdari Takip
hocam teşekkür ediyorum bir ricam daha olabilirmi peki ben bu garanti bankasının haricinde diğer bankalardan kredi alabilmem için bu idari takipin yada yasal takibin geçerlilik süresi nedir 3 yılmıdır 5 yılmıdır nekadardır gerçi akşam meçlisten sicil affı çıktı ama benim sorun yaşadığım bu banka haricindeki bankalar bu yasal takibi görebilirlermi yani merkez bankasında kayıtlar silidi diyelim diger benkalar garanti bankası hariç bu yasal takibi görebilirmi saygılarımla