MSN' im çalındı, ismim kullanılarak sapıklık yapılıyor ne yapmalıyım?
iyi günler cuma günü 16:00 'da işten çıktığım halde 16:50 civarı Msn e girilip kendi köyümde oturan bekar bir bayana ismim kullanılarak hakaretler ve sapıkça mesajlar yazılmış ertesi gün hanfendinin durumu bana haber verdiğinde hemen şifremi değiştirdim ama bu kezde gizli sorumu yanıtlayıp çalındığını pazartesi sabahı işe gelince farkettim ben evli biriyim ve adımın lekelenmemesi için gizli sorumuda ancak bizim köyde oturan bir insanın bilebileceğini söylerekten savcılığa şikayet etmek istiyorum ama savcılığın durumdan ilgilenmemesinden ötürü tereddüt içerisindeyim ne gibi bir yol izlemeliyim teşekkürler
Re: Msn em Çalındı ve Listemdeki Bayanlara ismim kullanılarak sapıklık yapılıyor ne yapmalıyım ?
Bir avukata velaket vererek,dava işlemlerini halledebilirsiniz.
Re: MSN' im çalındı, ismim kullanılarak sapıklık yapılıyor ne yapmalıyım?
Alıntı:
mehmetöztürk_1982 rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler cuma günü 16:00 'da işten çıktığım halde 16:50 civarı Msn e girilip kendi köyümde oturan bekar bir bayana ismim kullanılarak hakaretler ve sapıkça mesajlar yazılmış ertesi gün hanfendinin durumu bana haber verdiğinde hemen şifremi değiştirdim ama bu kezde gizli sorumu yanıtlayıp çalındığını pazartesi sabahı işe gelince farkettim ben evli biriyim ve adımın lekelenmemesi için gizli sorumuda ancak bizim köyde oturan bir insanın bilebileceğini söylerekten savcılığa şikayet etmek istiyorum ama savcılığın durumdan ilgilenmemesinden ötürü tereddüt içerisindeyim ne gibi bir yol izlemeliyim teşekkürler
23.01.2009 günü şüphelendiğim kişilerden birinden bir e mail aldım ve suçlarını itiraf ettiler bende o maili komple çıktı alıp savcılığa götürüp şikayet dilekçemin yer aldığı dosyaya eklettirdim
1 - Savcı bey bu arkadaşları suçlu bulması olasılığı % kaçtır ?
2 - Benim bu arkadaşlara tazminat davası açabilirmiyim ?
3 - Açabilirsem miktarları ne olur kişilerin pek kendi üstüne ait bir şeyleri yok aileside zarar görürmü ?
cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler
Olasılık hesabı yapmak yanlıştır.Yapanlarada itimat etmeyiniz.Yeterli deliller olduğunda zaten Savcı sonuca gidicektir.
Tazminat konusunda bilgi sahibi değilim,avukatınıza başvurarak profesyonel yardım almanız sağlıklı olucaktır.
Avukat yardımından faydalanmanızı öneririm.