-
Digitürk İcra Tebligatı
Merhabalar,yaklaşık olarak 1,5 sene önce girdiğim 9.90 lık digitürk aboneliğim vardı.Kurulumu yapan firma bana eski model reciever lardan getirmişti ve yeni uydu alıcımızı 15 gün içerisinde getireceğini belirtmişti ( getirmedi )aynı zamanda bana ait olacak olan çanak antenide yer olmadığı için vermeyip üst komşudan bağlantı almıştı.Ben 2.ci ay kaldığım evden ayrıldım ve evde kalmaya devam eden arkadaşımda aylık ödemeleri yapmamış sanırım 4 cü aydan itibaren yayını kesmişler.bana bununla ilgili takip süreci olduğu bilgisi avukat tarafından iletildi ve 650 ytl gibi bir borç çıkarıldı.Bu borcu ödemedim ve yaklaşık olarak 4 ay geçti,bugün evime ödemeyle ilgili bir kağıt geldi ve eğer yapmazsam icra işlemlerinin başlayacağı belirtiliyor.Şimdi öğrenmek istediğim şu,eğer bu parayı makine ve çanak karşılığı istiyor iseler bana yeni makinemi getirmeden nasıl bunu talep ederler ve ayrıca çanağımıda vermediler?Eğer bu hizmet bedeliyse 4 cü aydan itibaren kesilmiş yayının ne bedeli olabilir?Şu anda eski makine ve kart benim elimde sizce ne yapmalıyım?Saygılarımla..