İlamsız takipte ve maaşına haciz koydurmak
vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür eder ve iyi çalışmlar dilerim. Ben eski erkek arkadaşıma 13.000 ytl parayı elden verdim o süreçte beraber yaşıyorduk. Ancak daha sonra ayrıldık ve paramı ödemedi. bende açıkçası ilamsız takipte bulunmak istiyorum adresini falan da biliyorum. Ancak itiraz etmezse 1 hafta içinde benim onun maaşına haciz koymam için ne yapmam gerekiyor. SSK numarasını falan biliyorum direkt icra dairesine bu ssk numarasına alacağım için haciz mi istemeliyim yoksa mahkememi araştırmaya başlayacak. Açıkçası ben verirsem hemen haciz gerçekleşirmi? 1 hafta itiraz süresini doldurur doldurmaz hemen haczi koyabiliyormuyum? yada deminde anlattığım gibi SSK numarasını bildirip bu şahsın maaşından haciz talebinde bulunabilirmiyim? birde miktar fazla olduğu için açıkçası maaşıyla baya uzun senelerce süreceye benziyor ve ben bunu her sene yenilemek zorundamıyım yoksa bir kez maaşına haciz koyduğum zaman borç bitene kadar devam edermi? ayrıca sormak istediğim diğer bir soru ilamsız takiplerde de parayı verdiğim tarihi bildirmek durumundamıyım dilekçede. Ben bu parayı mayıs 2008 de verdim ve bu zamana kadar olan faiz işlermi? yoksa mahkemeye verdiğim tarihten itibarenmi geçerli olur?
Re: İlamsız takipte ve maaşına haciz koydurmak
Arkadaşlarım şuan bana bu konuda bir, bilgisini paylaşabilecek biri yokmu? İlgilenirseniz sevinirim.. teşekkürler...
Re: İlamsız takipte ve maaşına haciz koydurmak
aynı türde elden para bende verdim fakat elimde bunu iapatlayacak bir senet borç tutanağını gibi bir tutarım yok ne yapılması gerekiyor açıkcası bende bilmiyorum