CMK nun 231 nci Maddesi ile ilğili
sayın arkadaslar
benim sorum:
Askeri Ceza ve CMK nun 231 nci Maddesinin 5 nci fıkrası ile ilğili kanun da daha önce kasıtlı bir suç işlememis olacak diyor.
SOrum tamda burda sivildeki işlediğimiz suçun kesinleşme tarihi askeri suçun oluşmasından sonra işe bu aftan yararlanmamız mümkünmü?
Re: CMK nun 231 nci Maddesi ile ilğili
Alıntı:
byasiby rumuzlu üyeden alıntı
sayın arkadaslar
benim sorum:
Askeri Ceza ve CMK nun 231 nci Maddesinin 5 nci fıkrası ile ilğili kanun da daha önce kasıtlı bir suç işlememis olacak diyor.
SOrum tamda burda sivildeki işlediğimiz suçun kesinleşme tarihi askeri suçun oluşmasından sonra işe bu aftan yararlanmamız mümkünmü?
Bu konu ile ilgili bir bölüm var zaten.Askeri suçun oluşmasından önceki sabıka durumu ile ilgili olduğunu,Daha sonraki suçun bunu etkileyemeceğini düşünüyorum.
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
Bu konu ile ilgili bir bölüm var zaten.Askeri suçun oluşmasından önceki sabıka durumu ile ilgili olduğunu,Daha sonraki suçun bunu etkileyemeceğini düşünüyorum.
ilğinize teşekür ederim.Peki adli sicil kağıdındaki tarihler suçun infaz tarihinimi yoksa mahkemenin vermiş olduğu tarihimi gösterir?
Alıntı:
byasiby rumuzlu üyeden alıntı
ilğinize teşekür ederim.Peki adli sicil kağıdındaki tarihler suçun infaz tarihinimi yoksa mahkemenin vermiş olduğu tarihimi gösterir?
Kesinleşme tarihini gösterir.
Alıntı:
yld19sm rumuzlu üyeden alıntı
peki tarihler söyle:
firardan dolayı yakalanmam ve ilk mahkemeye çıkış tarihim:21.06.2004
askeri yargıtaydan dönüs tarihi :14.03.2005
sivildeki cezamın bana tebliğ tarihi :15.10.2004
sivideki cezanın infazı :05.01.2005-23.01.2005
bu tarihlere göre yorumlamanız mümkünmü acaba
ilgi ve alakanız için tşk ederim