Re: Çalıntı ve change oto
mrb bezgin!
bizde 2001 kasımda toyota marka bir otomobil aldık ve 4 yıl sonra aracımız change olduğu için el konuldu.3 yıldır mahkeme devam ediyor, arabayı ruhsat üzerinde aldığımız kişiden parayı talep ettikyalnız henüz sonuç yok.Aracı aldığımızda alım satım yaptık "çalıntı değildir" yazısı olmasına rağmen bunlar başımıza geldi. Adalet o kadar yavaş işliyor ki ...
hayırlısı diyoruz elimizden tek gelen de bu sanırım sizi çok anlıyorum. alan belli satan belli hala mağduruz ben de karabükten yakın sayılırız. bu konuda çok mağdur var.
dilerim en kısa sürede mağduriyetimiz giderilir.
Re: Çalıntı ve change oto
öncelikle hepinize böyle konularda yardımcı oldugunuz için tşk.ederim.benimde bi sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.ben aracımı iş arkadaşıma emanet olarak 17,03,2008 de verdim.18,03,2008 de araba yolda arıza yaptı diye haber verdi .araba motorunda sürücü hatasından dolayı arıza yapmış.ve tamir ettirmek için götürdü ama aracımı halen getirmedi. 2 gün önce aracımın motorunu komple degiştirmiş.ve benden para talep ediyor parayı vermezsen ruhsatı ve anahtarları vermem dedi. aracımı benzilgi çekmişler orda duruyor ben şimdi ne yapmam gerek savcılıga nasıl şikayet dilekçesi yazmam gerekir yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum. şimdiden tşk.