Telif haklarэ ihlali konusunda mail aldэm kaldэrsam sorun olurmu (зeviri sadece) Ne demek istiyor?
Bana Kaldэr mэ diyor yoksa iю iюten geзti kaldэrsanэzda artэk size davamэ aзэcaрэz diyor?
Forum sitem var ve her forumun orjinal yardэm dosyalarэ varya google da arttэm http://www.turkish-media.com/forum/index.php?act=Help bu site зэktэ ve burdan alэp зevirilmiю halini siteme koydum..
Bana mail gelmiю
Sayin Site Sahibi,
Yaptigimiz arastirma ve Archive.Org’dan aldigimiz Site gecmisi dosyalari uyarinca siteniz xxxx.Com’un Telif haklari olan yazi ve materyalleri Turkish-media.com sitesinden izinsiz olarak kopyalidigi tespit edilmistir. Yapilan arastirma sonucunda Turkish-media.com sitesi sahibi Stork Corporation’ da siteniz adina Telif istegi bulunamamistir…
Bu nedenle Turkiye Cumhuyeti Internet Yasasi ve Telif haklari geregince Site sahibi hakkinda resmi olarak suc duyurusunda bulunulacaktir.
Ayrica sitenizde DMCA formu bulamadigimizdan istekte bulunma durumu soz konusu olamamistir…
Sitenizde su ana kadar 12 materyal yazi resim izinsiz olarak kullanildigi tespit edilmistir… Bu materyaller yapilan arastirma sonucunda sitenin yonetimi tarafindan kullanildigi tespit edilmistir… Ornek: Site yonetimi Turkish-media.com Forum bolumunden butun Yardim dosyalarini ve Takipci bolumunden yardim dosyalarini kopyalayarak yonetim olarak sitenize eklediginiz tespit edilmistir…
Yasal olarak, size bunu bildirmek zorundayiz, fakat devaminda sizin hakkinizda yasal islemleri baslatmak icin Sirket avukatimiza, Av. xxx xxx (Istanbul Barosu Avukati) yetki verilmistir.
Alan adinin kayitli oldugu bilgiler asagi cikarilmistir…
En kisa zamanda tebligat size ulastirilacaktir…
Saygilar
ben юuan bunlarэ sildim ilk defa mail adэm ama hala dava mэ aзэcaklar bana bide zaten herkes bu tarz seyleri paylaюэyor resimli anlatэmlar yapэor maddi bi kaygэ iзermeyen seyler bunlar neden artэk bukadar millet hep bana oldu bilmiyorum yaa nolucak зeviriyi almэюsam alt tarafэ sifremi unuttuma tэklayэn gibi юeyler yazэor..
Sitem kapatэlэrmэ ?
para cezasэ alэrmэyэm црrenciyiz zaten para yok:(
yoksa kaldэrdэрэm iзin biюey olmazmэ (ilk kez uyarэldэm ve anэnda sildim)
Re: Telif haklarэ ihlali konusunda mail aldэm.. kaldэrsam sorun olurmu (зeviri sadece) Ne demek istiyor?
Fikri sэnai haklardan pek anlamam ama ilgili siteden iзerikleri kaldэrmanэz lehinize olacaktэr. Ayrэca size dava aзmadan цnce ihtar зekmelerinin gerektiрi, sizin ihtara uymadэрэnэz halde de dava aзэlmasэ gerektiрinin dьюьncesindeyim.
Cevap: Re: Telif haklarэ ihlali konusunda mail aldэm.. kaldэrsam sorun olurmu (зeviri sadece) Ne demek istiyor?
Banada uyarэ gelmiюti. SЭtemdeki telif haklarэnэ ihlal eden her юeyi sildim. Hit kaybэna uрradэm ama insan korkuyor. Эnan bana bьyьk yaptэrэmlarda bulunabiliyorlar. Sadece sana deрil bir зok kiюi bu konu ile muzdarip. Bьyьk bьyьk siteler bu sorunla karюэlaюэyormudur bilmiyorum ama avukatlarэ oldugunu ve bu iюlerle avukatlarэn ilgilendiрini duydum.
Cevap: Re: Telif haklarэ ihlali konusunda mail aldэm.. kaldэrsam sorun olurmu (зeviri sadece) Ne demek istiyor?
Merhaba,
Muhtemelen hakkэnэzda dava aзэlmayacaktэr, rahat olunuz.
Zira kiюinin amacэ dava aзmak olsaydэ цnce sitenizin iзeriрini tespit etirrir sonra ihtarэ зekerdi ki,
siz sildiрinizde yazэyэ siteme eklememiюtim demeyesiniz diye,
herюey bir masraf bu nedenle onlarca kiюile uрraюэrken bu uzlaюmacэ yolu seзmiю olabilirler.
Karюэ tarafэn davranэюэ da sizin davranэюэnэzda aslэnda her uyuюmazlэkta mahkemelere gerek olmadэрэnэ gцsteriyor,
tebrikler.
banada sцyle bir mail geldi kaldэrdэm iзeriрi ancak youtubeden alэnmэю bir fragman sadece youtubeye de yьkleyen ben deрilim sadece ilk sэrada ben cэkэyorum aramalarda o yьzden bana ihtar gelmiю olabilr ama sonucunda yayэnlayan youtube oraya ihtar verilse tьm sitelerde direkmen kalkэcak yad videoyu yьkleyeni bulsalar bu durumda bi yaptэrэm olur mu yada fragman bile artэk yayэnlamэcaz mэ yani diyelimki hak sahibinden izin alalэm nasl bulcaz o kiюleri
gelen mail aynen su
Sayэn Bay/Bayan
Rubbit Hukuk Ekibi Olarak,
Ilgili Materiallerin Telif hakkэ temsilcisi olarak aюaрэda belirtilen posta adresinde ikamet etmekteyim. Yeminli olarak ifade ederim ki, aюaрэdaki detaylэ raporda
gцrьlebileceрi Telif haklarэnэn ihlal edildiрini saptamэю bulunmaktayэm. Materyalin aюaрэdaki raporda belirtildiрi biзimde kullanэlmasэna Rubbit LLC,
temsilcilerim veya kanunlar tarafэndan izin verilmediрi hьsnьniyetindeyim. Bu belgede verilen bilgiler, bilgim зerзevesinde doрrudur. Bu nedenle, bu belge aюaрэdaki listede
belirtilmiю olan saptanmэю ihlalin kaldэrэlmasэnэn yьrьrlьрe koyulmasэ iзin resmi bir bildirimdir. Rapor ihlalin tam olarak yapэldэрэ yeri belirlemektedir. Эю bu belge ile telif
hakkэ kanunlarэnda da belirtildiрi gibi, ihlal edilen materyalin kaldэrэlmasэnэ ya da materyale eriюimin engellenmesini ve kullanэcэnэn ileride yetkisi olmayan materyalleri
kullanmasэ ve diрer kiюiler ile paylaюmak konularэndan kendini uzak tutmasэ gerektiрinin vurgulanmasэnэ talep ediyorum (bakэnэz, 17 U.S.C. 512).
Lьtfen derhal bu meseleyi зцzmek iзin юu ana kadar aldэрэnэz цnlemleri belirten bir yanэt gцnderiniz, gцndereceрiniz yanэtta referans numarasэ olarak DMCA-CASE belirtiniz. Bu
belgedeki hiзbir bilgi Rubbit Hukuk Ekibin’in, kesinlikle hakkэ saklэ olan, iddia edilen ihlal konusunda haklarэndan ya da yasal yollardan feragat ettiрi anlamэna
gelmez. Benimle irtibata geзmeniz gerekmesi durumunda iletiюim bilgilerim bu belgenin sonunda bulunmaktadэr.
Эhlal edilen Зalэюma(lar): http://www.tvyo.com/dizi
Эhlal eden URL(ler): http://www.ibrahimfirat.net/2013/04/...-12-nisan.html
Aзэklama: Sayэn Yetkili,
Telif Haklarэ tarafэmэza ait olan Materialleri yayinlamaktasiniz. 24 saat iзerisinde yayэnэ durdurmamanэz halinde FSEK Mahkemeleri uyarinca izinsiz kullanimdan dolayi Tazminat davasi acacagimizi,
ihtaren bildiririz.
Эюbirliрiniz iзin teюekkьr ederiz.
Saygэlarэmla,
Av. Ceren Ciftci
Rubbit Hukuk Ekibi
Adres : 3960 Howard Hughes Parkway Las Vegas, Nevada 89169 United States
antipiracy@rubbit.com
yasalbilgilendirme@cerenciftci.av.tr
Gцnderim tarihi: 10.04.2013 09:35:19
Вывод из запоя в Санкт-Петербурге на дому и в клинике: полезная информация
Помощь может включать консультацию, детоксикацию, стационар и дальнейшее сопровождение по показаниям.
Изучить вопрос подробнее - https://a.vivod-iz-zapoya-v-sankt-peterburge16.ru/
- - - Gьncellendi - - -
Принимаем заявки круглосуточно, уточняем состояние и подбираем безопасный формат помощи.
Ознакомиться с деталями - наркология вывод из запоя Санкт-Петербург
- - - Gьncellendi - - -
Помощь может включать консультацию, детоксикацию, стационар и дальнейшее сопровождение по показаниям.
Изучить вопрос подробнее - нарколог на дом вывод из запоя Санкт-Петербург
- - - Gьncellendi - - -
При многодневном запое продукты распада алкоголя создают нагрузку на печень, сердце, мозг, нервную систему и другие внутренние органы. У пациента нарушаются сон, питание, водно-солевой баланс, появляются тревога, тошнота, головная боль, слабость и признаки абстинентного синдрома. Вывод из запоя помогает стабилизировать физическое самочувствие, но лечение алкоголизма не заканчивается одной процедурой. Полноценное лечение зависимости предусматривает детоксикацию, работу с врачом, психотерапию, мотивацию и реабилитацию.
Узнать больше - https://a.vivod-iz-zapoya-v-sankt-peterburge16.ru/
- - - Gьncellendi - - -
Вывод из запоя на дому подходит многим пациентам, которым не требуется круглосуточное лечение в стационаре. Нарколог приезжает на дому по указанному адресу, оценивает пациента и назначает лечение. Выезд на дому удобен тем, что пациент остается в привычной обстановке, а родственникам не нужно самостоятельно организовывать поездку в клинику. Помощь на дому может предоставляться анонимно, а заявку на лечение можно оформить круглосуточно.
Узнать больше - анонимный вывод из запоя
- - - Gьncellendi - - -
Помощь врача нужна, если запой длится несколько дней, больному становится сложно самостоятельно отказаться от алкоголя, а попытки выйти из запоя сопровождаются выраженным похмельем. Чем дольше сохраняется запой, тем выше нагрузка на организм пациента. При алкоголизме нередко обостряются хронические заболевания, возникают нарушения сердечного ритма, сна, пищеварения, деятельности печени и нервной системы. В таком случае лечение лучше проводить под контролем нарколога.
Дополнительная информация - вывод из запоя в стационаре Санкт-Петербург
- - - Gьncellendi - - -
Перед тем как начать лечение, врач оценивает жалобы пациента и сведения, которые сообщают родственники. Важно указать количество выпитого алкоголя, длительность запоя, возраст пациента, хронические болезни, принимаемые лекарства и наличие аллергии. Эти данные помогают врачу выбрать безопасный вариант лечения на дому либо рекомендовать лечение в стационаре.
Дополнительная информация - https://a.vivod-iz-zapoya-v-sankt-peterburge16.ru/
Вывод из запоя в Красноярске на дому и в стационаре: полезная информация
Тяжесть зависит от длительности употребления алкоголя, дозировок, возраста пациента, состояния печени и сердца, наличия хронических заболеваний и общего уровня здоровья. Даже если раньше человек переносил похмельный синдром относительно легко, очередной запой может носить более тяжелый характер. Абстинентный синдром развивается постепенно и иногда сопровождается резким ухудшением физического и психического состояния.
Подробнее - наркологический вывод из запоя Красноярск
- - - Gьncellendi - - -
При оценке состояния врач обращает внимание на несколько групп нарушений. Самостоятельно определить степень отравления бывает сложно, поэтому диагностика и осмотр нарколога позволяют быстрее выбрать безопасный метод выведения из запоя.
Изучить вопрос подробнее - вывод из запоя клиника в Красноярске
- - - Gьncellendi - - -
Рекомендации строятся вокруг состояния человека, а не по универсальному шаблону для всех случаев.
Узнать больше - вывод из запоя вызов Красноярск
- - - Gьncellendi - - -
При оценке состояния врач обращает внимание на несколько групп нарушений. Самостоятельно определить степень отравления бывает сложно, поэтому диагностика и осмотр нарколога позволяют быстрее выбрать безопасный метод выведения из запоя.
Подробнее - вывод из запоя капельница Красноярск