Forum Sitesi Ьyelik Эptali
Merhabalar ;
Ben bir forum sitesine (ismim.soyismim) ьye adэyla kayэt oldum , ancak bu forum sitesinin зok farklэ amaзlara hizmet ettiрini цgrendim. doрal olarakta o sitede ismimin hiз bir юekilde geзmemesi istedim ve adminlerden ьyeliрimin iptal adilmesini istedim ama onlar bana bunun mьmkьn olmadэрэnэ bunu yaparlarsa sistemlerinin hasara uрrayacaрэnэ sцylediler. Tabi ki bu bana inandэrэcэ gelmedi. Ben ne olursa olsun bu siteden ьyeliрimi silmek istiyorum. Hukuki olarak bцyle bir hakkэm sцz konusumu acaba ? Eрer mьmkьnse nasэl bir yol izlemem gerekiyor.
Teюekkьrler
Re: Forum Sitesi Ьyelik Эptali
yalan sцylemiюler ьyeyi silmek hiз bir sorun yaratmaz..
ьyelik silinebilir tabikide..
цrneрin..facebook tada binlerce aynэ isimden kiюiler bulunuyor..
bunun kime zararэ olabilir..цzel bilgilerinizi yazmadэрэnэz sьrece.. sorun teюkil etmez..
sonuзta bir tek ahmet mehmet siz deрilsiniz..
Siteye kayэt yaptэrэrken kabul ettiрiniz sцzleюmeye gцz atэnэz.
Cevap: Re: Forum Sitesi Ьyelik Эptali
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu ьyeden alэntэ
Siteye kayэt yaptэrэrken kabul ettiрiniz sцzleюmeye gцz atэnэz.
Peki kullanэcэ adэnэ nasэl deрiюtirebiliriz.
ьyeliрimi siler misiniz , mьmkьnse tьm yazdэklarэmэ da
Bu юekilde bir silme iюlemi mьmkьn deрil.Siteye ьye olurken de bunu bilerek ve kabul ederek oldunuz zaten.
Her soru soran ve hiз bir ьcret veya karюэlэk olmaksэzэn cevap alan herkes ьyeliрinin ve sorularэnэn silinmesini istese(ki bu cevap verenler iзinde зok bьyьk bir ayэp olurdu) ve bu yapэlsa burasэ bedava soru cevap yeri olurdu ve Dьnya'nэn hiз bir yerinde цyle bir yer yok, olamaz, yьrьyemez.Yazэlanlar benzer durumda olup arama yaparak buraya ulaюanlar iзin forumda sizin de ьye olurken kabul edip onayladэрэnэz ьzere kalэyor olacak.