Çalıştığım Şirket Sigortamı Yapmamış Paramı Vermiyor
Merhaba
Çalıştığım şirket sigortamı yapmamış ve paramı vermiyor.Bir bilişim şirketinde çalışıyorum.İşe giriş kaydım yok o şirkette çalıştığımın tek ispatı elimdeki ıslak imzalı servis formları.Bende paramı vermeme sine sinirlenerek bazı müşterilerin sistemlerini kullanılmaz hale getirdim.Ayrıca şirketin verdiği cep telefonu ile erotik hatları arayarak şirketi ciddi bir zarara soktum.Beni dava edeceğini söylüyor.Bu konuda ne yapabilirim.Sistemi yanlışlıkla kaza ile göçerttiğimi beyan etsem mahkemede.Ayrıca telefonun tuş kilidinden çıktığını ve rehberimde kayıtlı olan adult hatları aradığını yada telefonuma virüs girdiğini bu yüzden adult hatları aradığını beyan etsem çok ceza alırmıyım?.Ne önerirsiniz şirketim beni çok oyaladı ve çok zor durumda kaldım kredi kartı borçlarım vardı.Ödeyemedim böyle birşey yaptım.Yardımlarınız için teşekürler.
Re: Çalıştığım Şirket Sigortamı Yapmamış Paramı Vermiyor
Alıntı:
netmacig rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba
Çalıştığım şirket sigortamı yapmamış ve paramı vermiyor.Bir bilişim şirketinde çalışıyorum.İşe giriş kaydım yok o şirkette çalıştığımın tek ispatı elimdeki ıslak imzalı servis formları.Bende paramı vermeme sine sinirlenerek bazı müşterilerin sistemlerini kullanılmaz hale getirdim.Ayrıca şirketin verdiği cep telefonu ile erotik hatları arayarak şirketi ciddi bir zarara soktum.Beni dava edeceğini söylüyor.Bu konuda ne yapabilirim.
Dava açıldığında bir avukattan destek almanız,sizin daha fazla zarar görmemeniz konusunda faydalı olabilir!